Kızlarrr hamile miyimm ??🥹

adetime 2 gün var bu sabah 2. İdrarla yaptım ve 5 dk içinde böyle hafif belirgin ikinci çizgi çıktı :/ sizce var mı kızlar
IMG_6775.jpeg

Eklentiler

• IMG_6776.jpeg
    IMG_6776.jpeg
    119,9 KB · Görüntüleme: 32
Kizlar kasıklarımdacok hafif ağrı oluyor nadir ama belimde ağrı var kalçama doğru hamilelik belirtisi mi bu ? Benim belim adet olcagim zaman ağrırdi ama hemen olurdum 1 saat içinde ağrıyla 2-3 gündür böyle sanki bugün bir tık daha ağrıyor kalça tarafına doğru adete de 3 gün kaldı 🥹
Kiz neden gidip test vermiyosun. Boyle eziyet ediyosun kendine. Beta ilk kanda artiyor sonra idrara geciyor. Yani eger bu cizgiler gebeliktense kan testinin negatif cikmasi imkansiz. Ama idrar testleri yalanci pozitif verebiliyor. Oyuzden kan testi yaptir derim varsa cikar.

Soylediklerin de hamilelik belirtisi. Bir de agizda metalik garip tat varsa o da hamilelik belirtisi. Bu genelde az bilinir.
Insallah hamilesindir.

Kiz neden gidip test vermiyosun. Boyle eziyet ediyosun kendine. Beta ilk kanda artiyor sonra idrara geciyor. Yani eger bu cizgiler gebeliktense kan testinin negatif cikmasi imkansiz. Ama idrar testleri yalanci pozitif verebiliyor. Oyuzden kan testi yaptir derim varsa cikar.

Soylediklerin de hamilelik belirtisi. Bir de agizda metalik garip tat varsa o da hamilelik belirtisi. Bu genelde az bilinir.
Insallah hamilesindir.
Farklı marka testler aldım yarın sabah da bı bakayım ona göre kan veririm cuma kan vericem nasipse öyle sartladim kendimi,sıkıntı o zaten negatif sonuç almak istemiyorum adet olursam zaten oldum derim de o kanı verdiktej sonra negatif denmesi koyuyor

Insallah hamilesindir.
Bende şuanda mide bulantısı var belimde hafif ağrı var birde karnimda göz seyirmesi gibi seyirme oluyor anlamadım neden kasıklarımda da hafif hafif batma oluyor biseylere uzanırken o kadar

X