- 13 Şubat 2023
- 449
- 84
- 40
- Konu Sahibi nisanurs98
İnşallah canım allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahbugün yineleyeceğim bakalımBende de hafif pco var hayırlısı olsun canım benim inşallah vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahbugün yineleyeceğim bakalımBende de hafif pco var hayırlısı olsun canım benim inşallah vardır
Yaptın mii , amin canımİnşallah canım allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahbugün yineleyeceğim bakalım
Çizgiyi gördüm bende hangi marka bu test canimadetime 2 gün var bu sabah 2. İdrarla yaptım ve 5 dk içinde böyle hafif belirgin ikinci çizgi çıktı :/ sizce var mı kızlarEki Görüntüle 3518153
Valla canım albi marka kaset test buldum. Belli belirsiz bişey var gibi ama yok gibi de. Zaten hastanedeyim şu an başka şey için geldim ama beta da istedim öğleden sonra çıkar sonuçYaptın mii , amin canım
Hadi hayırlısı bakalım banada haber verir misinValla canım albi marka kaset test buldum. Belli belirsiz bişey var gibi ama yok gibi de. Zaten hastanedeyim şu an başka şey için geldim ama beta da istedim öğleden sonra çıkar sonuç
Verdim kan bekliyorum en geç Perşembe çıkarmış deprem bölgesi sorunsalı ahEvet bencede gidiceksen baktirt ,bende adet günümu beklicem kaldı 4 gün çok midem bulanıyor bugün jiye bilmiyorum
Bulantı da belirti bir yerde öğürme oluyor mu böyle kusmak ister gibi ama kusmuyorsunEvet bencede gidiceksen baktirt ,bende adet günümu beklicem kaldı 4 gün çok midem bulanıyor bugün jiye bilmiyorum
Ay hadi bakalım bize de haber ver test yaptın mı bidaha adet gecikti mii,gene de e nabiza bakVerdim kan bekliyorum en geç Perşembe çıkarmış deprem bölgesi sorunsalı ah
Öksürme hissiyatı olduğunda öyle oluyordu ama çok değil nadir hiç denecek kadar az yaniBulantı da belirti bir yerde öğürme oluyor mu böyle kusmak ister gibi ama kusmuyorsun
Eczaneden alacaktım unuttum ya kontrol ediyorum w nabıza düşer dediler zatenAy hadi bakalım bize de haber ver test yaptın mı bidaha adet gecikti mii,gene de e nabiza bak
Benim midem ekşiyor sanki öğürme hissi oluyor ağzıma ekşi su geliyor sanki. Dün gece öğürmekten bir hâl oldum ama kusmuk yok çıkmadı birşeyÖksürme hissiyatı olduğunda öyle oluyordu ama çok değil nadir hiç denecek kadar az yani
Aaa sizde bebiş var gibi o zamanBenim midem ekşiyor sanki öğürme hissi oluyor ağzıma ekşi su geliyor sanki. Dün gece öğürmekten bir hâl oldum ama kusmuk yok çıkmadı birşey
Yok sonuç negatif ama testler silik çıkıyo hayretHadi hayırlısı bakalım banada haber verir misin
Allah Allah testin fotoğrafını bı atar mısınız duruyorsa,ben bu anı yasamaj istemediğim için kan veremiyorumYok sonuç negatif ama testler silik çıkıyo hayret
Kiz neden gidip test vermiyosun. Boyle eziyet ediyosun kendine. Beta ilk kanda artiyor sonra idrara geciyor. Yani eger bu cizgiler gebeliktense kan testinin negatif cikmasi imkansiz. Ama idrar testleri yalanci pozitif verebiliyor. Oyuzden kan testi yaptir derim varsa cikar.Kizlar kasıklarımdacok hafif ağrı oluyor nadir ama belimde ağrı var kalçama doğru hamilelik belirtisi mi bu ? Benim belim adet olcagim zaman ağrırdi ama hemen olurdum 1 saat içinde ağrıyla 2-3 gündür böyle sanki bugün bir tık daha ağrıyor kalça tarafına doğru adete de 3 gün kaldı
Farklı marka testler aldım yarın sabah da bı bakayım ona göre kan veririm cuma kan vericem nasipse öyle sartladim kendimi,sıkıntı o zaten negatif sonuç almak istemiyorum adet olursam zaten oldum derim de o kanı verdiktej sonra negatif denmesi koyuyorKiz neden gidip test vermiyosun. Boyle eziyet ediyosun kendine. Beta ilk kanda artiyor sonra idrara geciyor. Yani eger bu cizgiler gebeliktense kan testinin negatif cikmasi imkansiz. Ama idrar testleri yalanci pozitif verebiliyor. Oyuzden kan testi yaptir derim varsa cikar.
Soylediklerin de hamilelik belirtisi. Bir de agizda metalik garip tat varsa o da hamilelik belirtisi. Bu genelde az bilinir.
Insallah hamilesindir.
Bende şuanda mide bulantısı var belimde hafif ağrı var birde karnimda göz seyirmesi gibi seyirme oluyor anlamadım neden kasıklarımda da hafif hafif batma oluyor biseylere uzanırken o kadarKiz neden gidip test vermiyosun. Boyle eziyet ediyosun kendine. Beta ilk kanda artiyor sonra idrara geciyor. Yani eger bu cizgiler gebeliktense kan testinin negatif cikmasi imkansiz. Ama idrar testleri yalanci pozitif verebiliyor. Oyuzden kan testi yaptir derim varsa cikar.
Soylediklerin de hamilelik belirtisi. Bir de agizda metalik garip tat varsa o da hamilelik belirtisi. Bu genelde az bilinir.
Insallah hamilesindir.
Adet gününe daha varsa üzülme daha yükselir değerin o testlere güven olmuyor ya varken yok yokken var gösteriyor namussuz testlerYok sonuç negatif ama testler silik çıkıyo hayret
İnşallah vardır nasipAaa sizde bebiş var gibi o zaman