• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Predictor gebelik testi

goksininAnnesi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2025
21
1
1
27
Dün iki defa artimed gebelik testi yaptım silik çıktı
Bugün kan verdim ama hala sonuçlar çıkmadığı için predictor gebelik testi aldım şimdi mi yapmayalım sabahı mi beklemeliyim ? Tecrübeli olanlar yardiiiiimmm

Eklentiler

• 1000068884.jpg
    1000068884.jpg
    220,4 KB · Görüntüleme: 76
Valla var gibi duruyor hayırlı olsun ❤️
Sabahı bekleyin ilk idrarla yapın bence
Adetiniz kaç gün gecikti veya ne kadar var ?

Sabah ilk idrar daha sağlıklı bekleyemezsiniz 4 saatlik idrar ile en az 2 saat önce de sıvı alımını kesip testi yapın

Sonuc yeni çıktı 184.2 var mı acaba dış gebelik falan olabilir mi
Canım hayırlı olsun ben bu testle o kadar az silik görmüştüm ki değerim de 14-15 miydi neydi. Neden hemen dış gebelik düşünüyon. 2günde bir artış için kan ver aynı yere bi de olumlu düşünmek lazım herkonuda olduğu gibi 💜

Canım hayırlı olsun ben bu testle o kadar az silik görmüştüm ki değerim de 14-15 miydi neydi. Neden hemen dış gebelik düşünüyon. 2günde bir artış için kan ver aynı yere bi de olumlu düşünmek lazım herkonuda olduğu gibi 💜
Anksiyete için ilaç kullanıyorum etkisi olur mu die korkuyorum

Ben anksiyete için ilaç kullanıyordum bişey olursa die korkuyorum suphelenince bıraktım ama
Bende uzun yıllardır kulanıyorum ilk oğluma kullanırken kaldım sorun olmadı doktorlar dozajı küçülterek bıraktırıyor şimdi yine hamileyim hamilelikten 1 ay önce kendim bıraktım birden hayırlısı olsun hakkınızda

Back
X