- 3 Ocak 2025
- 21
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi goksininAnnesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 gün geciktim bugün kan verdim ama çıkmadı sonuçValla var gibi duruyor hayırlı olsun
Sabahı bekleyin ilk idrarla yapın bence
Adetiniz kaç gün gecikti veya ne kadar var ?
Tamam çok teşekkür ederimSabah ilk idrar daha sağlıklı bekleyemezsiniz 4 saatlik idrar ile en az 2 saat önce de sıvı alımını kesip testi yapın
Ayyy hayırlısı teşekkürlerVar canim hayirli olsun sonucun cikinca yaz
Sonuc yeni çıktı 184.2 var mı acaba dış gebelik falan olabilir miVar canim hayirli olsun sonucun cikinca yaz
Bende bu testle öğrendim dış gebelik niye olsun hemen öyle düşünceye nerden vardınız allah korusun 2 günde bir artışa bakın ben 98 ile öğrendim ilkSonuc yeni çıktı 184.2 var mı acaba dış gebelik falan olabilir mi
Ben anksiyete için ilaç kullanıyordum bişey olursa die korkuyorum suphelenince bıraktım amaBende bu testle öğrendim dış gebelik niye olsun hemen öyle düşünceye nerden vardınız allah korusun 2 günde bir artışa bakın ben 98 ile öğrendim ilk
Canım hayırlı olsun ben bu testle o kadar az silik görmüştüm ki değerim de 14-15 miydi neydi. Neden hemen dış gebelik düşünüyon. 2günde bir artış için kan ver aynı yere bi de olumlu düşünmek lazım herkonuda olduğu gibiSonuc yeni çıktı 184.2 var mı acaba dış gebelik falan olabilir mi
Anksiyete için ilaç kullanıyorum etkisi olur mu die korkuyorumCanım hayırlı olsun ben bu testle o kadar az silik görmüştüm ki değerim de 14-15 miydi neydi. Neden hemen dış gebelik düşünüyon. 2günde bir artış için kan ver aynı yere bi de olumlu düşünmek lazım herkonuda olduğu gibi
Bırakmışsın şüphen olunca ne güzel iyi düşün iyi olsun şu an düzenli kan artışını görmekten başka yapılacak bi şey yok. Stres de hiç iyi değil canım.Anksiyete için ilaç kullanıyorum etkisi olur mu die korkuyorum
Bende uzun yıllardır kulanıyorum ilk oğluma kullanırken kaldım sorun olmadı doktorlar dozajı küçülterek bıraktırıyor şimdi yine hamileyim hamilelikten 1 ay önce kendim bıraktım birden hayırlısı olsun hakkınızdaBen anksiyete için ilaç kullanıyordum bişey olursa die korkuyorum suphelenince bıraktım ama
Hayirli olsun kuzum degerin cok guzel cikmis neden dis gebelik diye dusunuyorsun kotu dusunmeSonuc yeni çıktı 184.2 var mı acaba dış gebelik falan olabilir mi