Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz normal test de yapsaniz cikar, erken gebelik testine gerek yokİyi akşamlar. Adetim 8 gün gecikti. Predictor gebelik testinin sonucu diğer testlere göre daha erken çıkıyormuş. Sizce beklemeli miyim yoksa predictor alıp denemeli miyim?
İnternette diğer testler için en az 14 gün diyor bu yüzden emin olamadımSiz normal test de yapsaniz cikar, erken gebelik testine gerek yok
Teşekkür ederim yarın sabah deneyeyim öyleyseAdetten 6 gün önceye kadar doğru sonuç veriyor diyorlar. Sizin çok gecikmiş adetiniz kesin sonucu verir.
Siz su anda bile yapsaniz cikar sonuc benceİnternette diğer testler için en az 14 gün diyor bu yüzden emin olamadım
Şu an yapsanız bile çıkar sonuç ilk idrar olmasına gerek yok bu kadar gecikme oluncaTeşekkür ederim yarın sabah deneyeyim öyleyse
Hep ilk idrar diye duymuştum da bu durumlarla ilgili çok bir bilgim yok açıkçasıŞu an yapsanız bile çıkar sonuç ilk idrar olmasına gerek yok bu kadar gecikme olunca
Bir kere daha böyle gecikmisti çok heveslenmistim ama test negatif çıkmıştı. Çok üzülmüştüm bu yüzden yine hayal kırıklığı yaşamamak geciktirmeye çalışıyorumNerdeyse tekmesini hissedeceksin kız normal testle bile çıkar varsa
Ben 6 gün kala yapmıştım çıkmamıştı 4 gün kala çıkmıştı canımİyi akşamlar. Adetim 8 gün gecikti. Predictor gebelik testinin sonucu diğer testlere göre daha erken çıkıyormuş. Sizce beklemeli miyim yoksa predictor alıp denemeli miyim?
Evet pozitif hayirli olsunŞimdi yaptım böyle çıktı. Pozitif değil mi?
Çok teşekkür ederimEvet pozitif hayirli olsun
Teşekkür ederim ilk olarak ne yapmam lazım? Sağlık ocağına mi gitmeliyim yoksa direkt özel hastaneye mi gitmeliyim sizce?Pozitif canım hayırlı olsun
Hayırlı olsun canım normal test mi erken gebelik miŞimdi yaptım böyle çıktı. Pozitif değil mi?
Siz ne zamandan beri istiyordunuzTeşekkür ederim ilk olarak ne yapmam lazım? Sağlık ocağına mi gitmeliyim yoksa direkt özel hastaneye mi gitmeliyim sizce?
allah seni 14 gun nasi bekledin sabrina hayran kaldimTeşekkür ederim ilk olarak ne yapmam lazım? Sağlık ocağına mi gitmeliyim yoksa direkt özel hastaneye mi gitmeliyim sizce?
Teşekkür ederim artı med'in gebelik testi. Erken gebelik testine gerek yok denilince hemen denedimHayırlı olsun canım normal test mi erken gebelik mi