Ben de bu testle hamile olduğumu öğrendim. Hemen kan vermeye gittim. Pozitif çıktı değer. Siz de hamilesiniz.diyorsunuzztestten emin olsam bence de net pozitif ama testin kendisinden emin olamadım tam pozitif gibi gösterse bile yalancı pozitif mi acaba diye ya
Aa zaten gitmişsiniz pardon. Hayırlı olsun o haldeSelamlar, dayanamayıp koşa koşa kan tahlili yaptırmaya gittim. Çok erken olduğu ve kimseye söyleyemeyeceğim için buraya yazayım bari beta hcg’m 92 çıktıHamileyim
Gözünüz aydın sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahSelamlar, dayanamayıp koşa koşa kan tahlili yaptırmaya gittim. Çok erken olduğu ve kimseye söyleyemeyeceğim için buraya yazayım bari beta hcg’m 92 çıktıHamileyim
merhabaaa, ovülasyon zamanında cinsel ilişkiye girmiştik, regl’me daha 5 gün civarı var ama memelerde hassasiyet var, hafif hafif regl sancısı gibi ufak kramplar giriyor ve çok sık tuvalete çıkıyorum. bu yüzden predictor erken gebelik testi yaptım meraktan duramayıpfotoğraftaki gibi silik çizgi çıktı kesin hamileyim diye düşündüm ama sonra internetten okuduğum kadarıyla sanırım bu testte yanlış silik çizgi çok sık çıkıyormuş o yüzden asla emin olamadım. kan testine gideceğim ama önden buraya sormak istedim birkaç gün sonra giderim olmazsa. bence o kadar da silik değil yani ama bi bakabilir misiniz acaba sizce pozitif mi??? Eki Görüntüle 3111287
merhabaaa, ovülasyon zamanında cinsel ilişkiye girmiştik, regl’me daha 5 gün civarı var ama memelerde hassasiyet var, hafif hafif regl sancısı gibi ufak kramplar giriyor ve çok sık tuvalete çıkıyorum. bu yüzden predictor erken gebelik testi yaptım meraktan duramayıpfotoğraftaki gibi silik çizgi çıktı kesin hamileyim diye düşündüm ama sonra internetten okuduğum kadarıyla sanırım bu testte yanlış silik çizgi çok sık çıkıyormuş o yüzden asla emin olamadım. kan testine gideceğim ama önden buraya sormak istedim birkaç gün sonra giderim olmazsa. bence o kadar da silik değil yani ama bi bakabilir misiniz acaba sizce pozitif mi??? Eki Görüntüle 3111287
Benimkide böyle bak istersen bende cok karasiz kaldimmerhabaaa, ovülasyon zamanında cinsel ilişkiye girmiştik, regl’me daha 5 gün civarı var ama memelerde hassasiyet var, hafif hafif regl sancısı gibi ufak kramplar giriyor ve çok sık tuvalete çıkıyorum. bu yüzden predictor erken gebelik testi yaptım meraktan duramayıpfotoğraftaki gibi silik çizgi çıktı kesin hamileyim diye düşündüm ama sonra internetten okuduğum kadarıyla sanırım bu testte yanlış silik çizgi çok sık çıkıyormuş o yüzden asla emin olamadım. kan testine gideceğim ama önden buraya sormak istedim birkaç gün sonra giderim olmazsa. bence o kadar da silik değil yani ama bi bakabilir misiniz acaba sizce pozitif mi??? Eki Görüntüle 3111287