Gebeliğe Hazırlık predictor erken gebelik testi silik çizgi çıktı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ninanissi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2022
51
79
29
merhabaaa, ovülasyon zamanında cinsel ilişkiye girmiştik, regl’me daha 5 gün civarı var ama memelerde hassasiyet var, hafif hafif regl sancısı gibi ufak kramplar giriyor ve çok sık tuvalete çıkıyorum. bu yüzden predictor erken gebelik testi yaptım meraktan duramayıp fotoğraftaki gibi silik çizgi çıktı kesin hamileyim diye düşündüm ama sonra internetten okuduğum kadarıyla sanırım bu testte yanlış silik çizgi çok sık çıkıyormuş o yüzden asla emin olamadım. kan testine gideceğim ama önden buraya sormak istedim birkaç gün sonra giderim olmazsa. bence o kadar da silik değil yani ama bi bakabilir misiniz acaba sizce pozitif mi???

Çok da silik değil aynı test bana da geçen ay yalancı pozitif çıkardı ama benimki 3 günlük gecikmeye rağmen böyle belli çizgi değildi görmek için telefonla çekilmiş halini şaşı olmak gerekiyordu

diyorsunuzz testten emin olsam bence de net pozitif ama testin kendisinden emin olamadım tam pozitif gibi gösterse bile yalancı pozitif mi acaba diye ya

Selamlar, dayanamayıp koşa koşa kan tahlili yaptırmaya gittim. Çok erken olduğu ve kimseye söyleyemeyeceğim için buraya yazayım bari beta hcg’m 92 çıktı Hamileyim
Gözünüz aydın sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah

Benimde predictor negatif normali pozitif çıktı hangisi doğru bunun reglime 5 gün var

Eklentiler

• 20220811_144934.jpg
    143,7 KB · Görüntüleme: 2.222
  • 20220811_135955.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 1.943

Eklentiler

• 20220812_183019.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 1.462
Benimkide böyle bak istersen bende cok karasiz kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…