• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Predictor erken gebelik testi bir tek bende mi yanıldı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MelodiXX

Dünyanın adaletine karşıyım.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2018
1.477
3.731
133
Arkadaşlar dün beni hatırlayanlar vardır
Başta herkese dün olan yorumları destekleri için teşekkür ederim
Merak ettiğim bir şey var . Ben bütün gebelik testlerinin içersin de en çok predictor erken gebelik testine güvenirdim.
Dün ovulasyonum 12. Günüydü ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ve 3 4 dakika da beliren 2. Silik bir çizgi mutluluktan ağladım resmen.
Kan vermeye gittim koşa koşa ama kan testi 1.2 negatif !
O yıkılmamı en iyi sizler anlarsınız.
Predictor erken gebelik testin de böyle bir şey yaşayan oldu mu ? 5 tl lik kaset tipi testim de yarım saat sonra oluşan pembe çizgim vardı hala üzerimde ki şaşkınlığı üzüntüyü atamadım 😔😔😔

Merak ettiğim bir şey var . Ben bütün gebelik testlerinin içersin de en çok predictor erken gebelik testine güvenirdim.
Dün ovulasyonum 12. Günüydü ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ve 3 4 dakika da beliren 2. Silik bir çizgi mutluluktan ağladım resmen.
Predictor erken gebelik testin de böyle bir şey yaşayan oldu mu ? 5 tl lik kaset tipi testim de yarım saat sonra oluşan pembe çizgim vardı hala üzerimde ki şaşkınlığı üzüntüyü atamadım 😔😔😔
canım öncelikle çok üzüldüm .. üzülme demek istemiyorum çünki benimde başıma aynısı geldi biliyorum ne kadar yıkıcı birşey olduğunu.. benim başka bir gebelik testiyle başıma geldi geçen ay laboquick gebelik testiyle 1 dakika içinde kopkoyu çizgi belirdi koşa koşa doktora gittim ama negatif okadar yıkıldımki senin halini çok iyi anlıyorum.. ağlamaktan helak olmuştum ama yapacak bişey yok.. artık gebelik testlerinede güvenemiycez demekki..

canım öncelikle çok üzüldüm .. üzülme demek istemiyorum çünki benimde başıma aynısı geldi biliyorum ne kadar yıkıcı birşey olduğunu.. benim başka bir gebelik testiyle başıma geldi geçen ay laboquick gebelik testiyle 1 dakika içinde kopkoyu çizgi belirdi koşa koşa doktora gittim ama negatif okadar yıkıldımki senin halini çok iyi anlıyorum.. ağlamaktan helak olmuştum ama yapacak bişey yok.. artık gebelik testlerinede güvenemiycez demekki..
Bir kere daha AL Bİ markasıyla bu şekil de yanılmıştım ama kan vermeden araştırdım herkeste aynı hata çıkıyormuş diye umutlanmamıştım ve regli olmuştum ama bu sefer predictorle yaptım 3 dakikada çizgi çıkınca kesin var dedim eşime yapıcağım süprizi bile düşünüyordum çok kötü bir durum gerçekten allah kimseye yaşatmasın gebelik testlerinin hepside para tuzağı resmen 😔😔😔

Bir kere daha AL Bİ markasıyla bu şekil de yanılmıştım ama kan vermeden araştırdım herkeste aynı hata çıkıyormuş diye umutlanmamıştım ve regli olmamıştım ama bu sefer predictorle yaptım 3 dakikada çizgi çıkınca kesin var dedim eşime yapıcağım süprizi bile düşünüyordum çok kötü bir durum gerçekten allah kimseye yaşatmasın gebelik testlerinin hepside para tuzağı resmen 😔😔😔
kesinlikle canım.. negatif çıkması başka ama böyle heveslenmek başka.. bende nasıl süpriz yapacağımı bile planlamıştım ama hayırlısı böyleymiş demekki :(

Ben iki hamileliğimi de o marka ile öğrenmiştim. Bana da güvenilir gelirdi, siz bunu yazana dek.

kesinlikle canım.. negatif çıkması başka ama böyle heveslenmek başka.. bende nasıl süpriz yapacağımı bile planlamıştım ama hayırlısı böyleymiş demekki :KK43:
Evet hayırlısı böyleymiş 😔 bare başka arkadaşların da böyle bişey olabilceğinden haberler olsun bizim gibi sonrasında yıkılmasınlar 😔

Benim de bu ay beklenmedik bir sekilde yumurtlama günlerime yakın pembe lekelenmem geldi 2 gün. Bu marka erken gebelik Testi yaptım negatif çıktı bat 3 4 mart bakalm bekliyorum. Test doğru mu yanlış mı çıkacak

Bana soruyorsanız yok muayenelerimi yeni oldum pco su olanlar da bu şekilde yanlış 2. Çizgi mi çıkıyor
Ben konu sahibine sormustm ama baskasi cevap verms ne alakaysa. Farketmedim. Bi cok kiside rastladm pcoda cift çizgi cikiyor ama dedgm gbi belki tutunmaya calsti bi cok istenmeyen gebelik adetle atilir haberimiz olmaz

Ben konu sahibine sormustm ama baskasi cevap verms ne alakaysa. Farketmedim. Bi cok kiside rastladm pcoda cift çizgi cikiyor ama dedgm gbi belki tutunmaya calsti bi cok istenmeyen gebelik adetle atilir haberimiz olmaz
Valla inanın bilemiyorum daha günümde geçmediği için bir şey diyemiyorum ama testlere karşı artık kin kusuyorum gerçekten 🙄

Back