• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Predictor early

Veririm tabiiki bişey daha okudum ovulasyon testindede hamilelik çıkıyormuş doğrumu yaptım çift çizgi çıltı bilen varmı yardımcı olırmusunuz

Valla hiç bilmiyorum bence tekrar bi test yap ama normal gebelik testi yap ben erken gebelik testinden sonra normal test yaptım yine çift çizgi çıktı

Üzüldüğüm tek şey çok kötü grip oldum ama hiç birşey kullanamadım günlerdir sürünüyorum

Hastanede iğne yaptır en etkili çözüm o, hem adet hem grip öldürüyor insanı boşuna eziyet çekme :(

Eki Görüntüle 2088822 Canım ilk attığım testi adetime 5 gün kala yapmıştım.
Bu testi de adetine 2 gün kala yaptım sonra gidip kan verdim hamile olduğumu öğrendim darısı başına inşallah :)
Hayırlısı olsun inşallah bende bu sabah yaptım ama adetime 5 gün var aynı bu şekilde çıktı sağlık çalışanıyım dün nöbetimiz vardı hala işyerindeyim hastaneye gidemedim acaba hamilemiyim

Amin canım benim çok teşekkürler isteyen herkese nasip olsun hayırlısıyla inşallah benimde böyle çıltı
75711549-9541-472B-808A-97128D091500.jpeg

Back