Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Predictor Early testini kullandım, yanlış çıkma ihtimali var mıdır?
Predictor early testini bugün denedim. Reglim 4 gün gecikti, görseldeki gibi sonuç aldım ancak forumları okuduğumda bu şekilde sonuç alıp kan tahlilinde negatifle karşılaşanlar olmuş. Yanlışlık oranı nedir, bilenlerden destek rica ederim.
Predictor early testini bugün denedim. Reglim 4 gün gecikti, görseldeki gibi sonuç aldım ancak forumları okuduğumda bu şekilde sonuç alıp kan tahlilinde negatifle karşılaşanlar olmuş. Yanlışlık oranı nedir, bilenlerden destek rica ederim.
100 keseyi görmek için erken bir değer ama pozitif olarak değerlendirilir. 2 günde bir kan vererek değerdeki artışı gözlemlemelisiniz. Genelde 1000 li değerlerden sonra görünüyor. Sağlıklı bir gebelikse 1 hafta belki 10 gün sonra keseyi görürsünüz diye düşünüyorum