- 10 Ocak 2022
- 1.041
- 292
- 26
Adete 5 gün kala yapmıştım ben kaset test o zaman hiç bişey çıkmamıştı. Dün yani adete 2 gün kala yaptım tekrar bunları böyle çıktıSeni. Var canm belli adete 6 gün kala filan yapmismiydinz test
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adete 5 gün kala yapmıştım ben kaset test o zaman hiç bişey çıkmamıştı. Dün yani adete 2 gün kala yaptım tekrar bunları böyle çıktıSeni. Var canm belli adete 6 gün kala filan yapmismiydinz test
Bu da bugünün kaset testiSeninkiler nasıldı atsana
Ne zaman yaptın yine de çizgiler silikte olsa gorunuyo aslindaBenimki çok silik fotoda dikkatli bakınca gorunuyor bn bakınca daha iyi görünüyor ama anlamadım ben artık testlere filan güvenmiyorm
Ama 5 gün kala kan versen çıkardı herhaldeAdete 5 gün kala yapmıştım ben kaset test o zaman hiç bişey çıkmamıştı. Dün yani adete 2 gün kala yaptım tekrar bunları böyle çıktı
Silik var ya her ikisinde de. Adetine kaç gün varBu da bugünün kaset testi
Aynn sabah ilk idrarimla yaptm kasetiNe zaman yaptın yine de çizgiler silikte olsa gorunuyo aslinda
Çıkardı sanırım önce kana karisiyo ya. Arada 3 gün var sadece fark bu. Ama ben yine de adet gecikince vercem kanı.Ama 5 gün kala kan versen çıkardı herhalde
Erkn gebeliği dün yaptım kaseti bugun6 gün var dahaSilik var ya her ikisinde de. Adetine kaç gün var
2 gün sonra tekrarla benceAynn sabah ilk idrarimla yaptm kaseti
Valla en iyisini yaparsnÇıkardı sanırım önce kana karisiyo ya. Arada 3 gün var sadece fark bu. Ama ben yine de adet gecikince vercem kanı.
Ovulasyonunda koyulasmis baya elimde ovulasyon testi var tekrar yaparım 2 3 gün gecsinde olmadi2 gün sonra tekrarla bence
Aynen ama adete yakın yap ovulasyonu bence. Ben ilk adete 2 gün kalınca işte dün sabah yapmıştım. Sabah silik çıkmıştı akşam yine yapıyım dedim o zaman bu şekil çıktı iste. Bikac saatin bile çok etkisi oluyoOvulasyonunda koyulasmis baya elimde ovulasyon testi var tekrar yaparım 2 3 gün gecsinde olmadi
Olur aynn bnde öyle yapayım adete 1 gün 2 gün kala yokta bir ümit isteAynen ama adete yakın yap ovulasyonu bence. Ben ilk adete 2 gün kalınca işte dün sabah yapmıştım. Sabah silik çıkmıştı akşam yine yapıyım dedim o zaman bu şekil çıktı iste. Bikac saatin bile çok etkisi oluyo
Belki vardır yine de şimdiden kötü düşünmeOlur aynn bnde öyle yapayım adete 1 gün 2 gün kala yokta bir ümit iste
Kısmet bakillm erkn davrandim bn biraz galiba çünkü adetimde duzensizlikte var günü gününü tutmuyo hep gecikiyor adetBelki vardır yine de şimdiden kötü düşünme
Hmmm o zaman cidden erken olmuş yine de sonucu buraya yazar mısın merk ettimKısmet bakillm erkn davrandim bn biraz galiba çünkü adetimde duzensizlikte var günü gününü tutmuyo hep gecikiyor adet
Tabi cnm haberlesirz yineHmmm o zaman cidden erken olmuş yine de sonucu buraya yazar mısın merk ettim