Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm bende adete 5 gün kala yapmıştım silik çizgi çıktı adet günü kan verdm emin olmak için ama kanda negatifti erken gebelik testleri bazen yanıltıcı olabiliyo hayal kirikligina uğramamak adına bence regli gecikmeden sonra yapKizlar bat a 6 gün var erken gebelik testi yapmak için sabirsizlaniyorum ama testte gecikmeden önceki 6 gün diyor yani şuan yaparsam 1 gün önce yapmış olcam sizce doğru sonuç verir mi sabirsizim suan
Ya tatile gitmeyi düşünüyorum biran önce kesinlessin istiyorum. Bı andan da bekliyim diyorum ama insan sabredemiyor doğru söylüyorsun tabiCanm bende adete 5 gün kala yapmıştım silik çizgi çıktı adet günü kan verdm emin olmak için ama kanda negatifti erken gebelik testleri bazen yanıltıcı olabiliyo hayal kirikligina uğramamak adına bence regli gecikmeden sonra yap
Kesinlkle anliyorum seni sabredilmiyo ama o şekilde de eline bişey gecmiyo gerçekten hayal kırıklığına uguruyosun. Umarım hakkında hayırlısı olur gebelik vardır inşallahYa tatile gitmeyi düşünüyorum biran önce kesinlessin istiyorum. Bı andan da bekliyim diyorum ama insan sabredemiyor doğru söylüyorsun tabi
Çok sağol canım amin inşallah Allah herkese istediği zamanda versinKesinlkle anliyorum seni sabredilmiyo ama o şekilde de eline bişey gecmiyo gerçekten hayal kırıklığına uguruyosun. Umarım hakkında hayırlısı olur gebelik vardır inşallah
Kesinlikle bekle sonra takıntı haline geliyor bat günü veya 1 gün önce yapmalisinKizlar bat a 6 gün var erken gebelik testi yapmak için sabirsizlaniyorum ama testte gecikmeden önceki 6 gün diyor yani şuan yaparsam 1 gün önce yapmış olcam sizce doğru sonuç verir mi sabirsizim suan
Peki sonra gebelik oldu muCanm bende adete 5 gün kala yapmıştım silik çizgi çıktı adet günü kan verdm emin olmak için ama kanda negatifti erken gebelik testleri bazen yanıltıcı olabiliyo hayal kirikligina uğramamak adına bence regli gecikmeden sonra yap
O ay olmamıştı işte bu ay 3 test yaptm üçünde de silik çizgiyi gördüm ama daha kan vermedim regli tarihimi bekliyormPeki sonra gebelik oldu mu
AnladımO ay olmamıştı işte bu ay 3 test yaptm üçünde de silik çizgiyi gördüm ama daha kan vermedim regli tarihimi bekliyorm
Anladım
Erkn gwbwli testinde güven yok yaO ay olmamıştı işte bu ay 3 test yaptm üçünde de silik çizgiyi gördüm ama daha kan vermedim regli tarihimi bekliyorm
Kesinlkle güven yok ama ben kaset testte yaptım erken gebelik testine guvenmedigim icinErkn gwbwli testinde güven yok ya
Valla bende ikisini de yaptım kan negatif çıktı onlarda silik var sizin adete kaç gün varKesinlkle güven yok ama ben kaset testte yaptım erken gebelik testine guvenmedigim icin
Yarın adet olmam lazım kuzum. Bak benim bu şekilde çıktı. Biri de ovulasyon testiValla bende ikisini de yaptım kan negatif çıktı onlarda silik var sizin adete kaç gün var
Seninkiler nasıldı atsanaValla bende ikisini de yaptım kan negatif çıktı onlarda silik var sizin adete kaç gün var
Seni. Var canm belli adete 6 gün kala filan yapmismiydinz testYarın adet olmam lazım kuzum. Bak benim bu şekilde çıktı. Biri de ovulasyon testi
Benimki çok silik fotoda dikkatli bakınca gorunuyor bn bakınca daha iyi görünüyor ama anlamadım ben artık testlere filan güvenmiyormSeninkiler nasıldı atsana