- 5 Aralık 2022
- 4
- 1
- 6
- 29
- Konu Sahibi emdometriozis girl
-
Yani çok belirsiz ama kuruma çizgisi olabilir mi? Siz adetiniz geçince tekrar bi test yaptırın inşallah hamilesinizdirEki Görüntüle 3172198
Ya arkadaşlar merhabalar aylar oldu ilk defa böyle bir silik çizgi gördüm sizce hamile miyim endometriozisim olduğu için umutsuz hissediyorum bugün bir umut bunu gördüm bugün adet olmam gerekiyordu olmayınca erken gebelik testi yaptım fikrinizi alabilir miyim
Yani 3 dakka sonra çıktı aslında ama artık sabırsızlıktan hayal mi görüyorum diye düşünüyorumNe kadar sürede belirdiği önemli
İnşallahYani çok belirsiz ama kuruma çizgisi olabilir mi? Siz adetiniz geçince tekrar bi test yaptırın inşallah hamilesinizdir
Bu testte pek kuruma çizgisi olmaz hem hamile kalmadığım hem hamileliği öğrendiğimde yaptım bu testi hamile değilken hiç çift çizgi görmemiştim ama hamile kaldığım ay adetten 1 gün önce net 2 çizgi görmüştüm geç döllenme olmuş olabilir en güzeli kan vermek canımEki Görüntüle 3172198
Ya arkadaşlar merhabalar aylar oldu ilk defa böyle bir silik çizgi gördüm sizce hamile miyim endometriozisim olduğu için umutsuz hissediyorum bugün bir umut bunu gördüm bugün adet olmam gerekiyordu olmayınca erken gebelik testi yaptım fikrinizi alabilir miyim
Teşekkürler ben de öyle düşündüm 3-4 gün daha bekleyip kan vericem dualarınızı bekliyorumBu testte pek kuruma çizgisi olmaz hem hamile kalmadığım hem hamileliği öğrendiğimde yaptım bu testi hamile değilken hiç çift çizgi görmemiştim ama hamile kaldığım ay adetten 1 gün önce net 2 çizgi görmüştüm geç döllenme olmuş olabilir en güzeli kan vermek canım
Bu testte kolay kolay silik çıkmaz ama foto filtreli gibi filtresi halı nasıl?Eki Görüntüle 3172198
Aynı marka yalancı pozitif gösterdiEki Görüntüle 3172198
Gönlünüze göre olsun inşallahTeşekkürler ben de öyle düşündüm 3-4 gün daha bekleyip kan vericem dualarınızı bekliyorum
Merhaba. Gebelik varmı sonuç nedir. Bendede endometriozis var merak ettimTeşekkürler ben de öyle düşündüm 3-4 gün daha bekleyip kan vericem dualarınızı bekliyorum
Aynı şeyi yaşadım Allah kahretsin ben henüz olmadım fakat çift çizgi çıktı bir hevesle hastanede kan verdim negatif sinirden uyuyamıyorumAynı marka yalancı pozitif gösterdiaynı siliklilteydi arkasından regl oldum en güzeli sabır etmek ve kan vermek
Bende öyle oldum kuzum dünya başıma yıkıldı şuan inat ettim hiçbir test yapmıcam adetim geçer geçmez kan vermeyi düşünüyorumAynı şeyi yaşadım Allah kahretsin ben henüz olmadım fakat çift çizgi çıktı bir hevesle hastanede kan verdim negatif sinirden uyuyamıyorum
Bende aynısını yaşıyorum bu marka ile bat bugün, 5 gün önce bu şekilde çıktı kan verdim negatifAynı şeyi yaşadım Allah kahretsin ben henüz olmadım fakat çift çizgi çıktı bir hevesle hastanede kan verdim negatif sinirden uyuyamıyorum
Allah aşkına bu nasıl mümkün olabilir delirmek üzereyim ben gidip hamile bırakıcam şimdi bu testi yapanları. Ya bunlarda bozukluk var ya kana karışmadı daha diyeceğim ama ilk önce kanda çıkıyormuş ben asla anlamadım öyle üzgünüm ki ben deBende aynısını yaşıyorum bu marka ile bat bugün, 5 gün önce bu şekilde çıktı kan verdim negatifEki Görüntüle 3177676
1,5 yıldır ilk defa bu kadar net ikinci çizgiyi görmüştüm, kaç gündür bi umut buralarda dolaşıyorum. Bide pahalı diye kalitelidir sanıyoruzAllah aşkına bu nasıl mümkün olabilir delirmek üzereyim ben gidip hamile bırakıcam şimdi bu testi yapanları. Ya bunlarda bozukluk var ya kana karışmadı daha diyeceğim ama ilk önce kanda çıkıyormuş ben asla anlamadım öyle üzgünüm ki ben de
Benim negatif çıktı erken gebelik ama kaset tedt 2 si də hsyslrt çizgiBende aynısını yaşıyorum bu marka ile bat bugün, 5 gün önce bu şekilde çıktı kan verdim negatifEki Görüntüle 3177679
Kaç gün var bataBenim negatif çıktı erken gebelik ama kaset tedt 2 si də hsyslrt çizgi
Bat neKaç gün var bata
Beklenen adet tarihi canımBat ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?