• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Predictor Early Gebelik Testi

dariduru

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
80
37
18
36
Merhaba Arkadaşlar,

Predictor Early gebelik testi ile ilgili olumlu ve olumsuz tecrübelerinizi ve yorumlarınızı yazar mısınız? Bu test beni defalarca ve defalarca yanılttı. Bildiğim kadarıyla vücudunuzda Beta HCG hormonu salgılanmıyorsa veya tedavi amaçlı özel bir takım ilaçlar kullanmıyorsanız gebelik testinin çift çizgi çıkması mümkün değil. Fakat ben gebe olmamama rağmen defalarca silik ikinci çizgi gördüm. Sırf test etmek için zaman zaman deniyorum bu testi. Her seferinde kafa karışıklığı. İkinci silik çizgi ama gebelik yok. Lütfen yorumlarınızı paylaşın. Bunu yaşayan sadece ben miyim merak ediyorum. Sevgiler.

Selamlar predictor 6 gün önce testini yalnızca bir kez kullandım ve doğru sonuç verdi. biraz maliyetli bir test emin olunca kullandım.

Merhaba Arkadaşlar,

Predictor Early gebelik testi ile ilgili olumlu ve olumsuz tecrübelerinizi ve yorumlarınızı yazar mısınız? Bu test beni defalarca ve defalarca yanılttı. Bildiğim kadarıyla vücudunuzda Beta HCG hormonu salgılanmıyorsa veya tedavi amaçlı özel bir takım ilaçlar kullanmıyorsanız gebelik testinin çift çizgi çıkması mümkün değil. Fakat ben gebe olmamama rağmen defalarca silik ikinci çizgi gördüm. Sırf test etmek için zaman zaman deniyorum bu testi. Her seferinde kafa karışıklığı. İkinci silik çizgi ama gebelik yok. Lütfen yorumlarınızı paylaşın. Bunu yaşayan sadece ben miyim merak ediyorum. Sevgiler.
Canım bende o testten yaptım baya baya çift çizgi çıkmıştı fakat doktora göründüğümde gebelik yoktu maalesef

Canım bende o testten yaptım baya baya çift çizgi çıkmıştı fakat doktora göründüğümde gebelik yoktu maalesef

Paylaştığın için teşekkür ederim canım. Her testte bir miktar yanılma payı var gerçekten ama bu kadarı da fazla artık. Birden fazla kez olması ve birçok kişinin de tecrübe etmiş olması düşündürücü. Belki de gerçekten en ucuz ve basit testler daha doğrudur kim bilir : ) Şimdi 2 haftalık bekleme süremdeyim. Yumurtlamadan sonraki 6. günümdeyim. 31 Temmuz'da regl olmam lazım normalde. Bakalım sonuç ne olacak : )

Ne yani benim de dün çift
Çizgi çıktı kaç dak beklediniiz ki mesela. Ben de mi hamile değilim. Adetiniz gecikmiş miydi

Back