Predictor early erken gebelik testi kullananlar

burda88960ttyuuuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2021
21
9
35
Kızlar merhaba ben esimle yumurtlama dönemindede öncesindede sık sık iliskiye girdim..bu ay kesin hamileyim gözüyle bakiyordum cunku istahsizlik basladi goguslerim hassaslasti gazim hic olmazdi 1 haftadir gazim var kasik agrilarimda bi oluyor bi olmuyor..Regl gunumede 2 gun kaldi dayanamadim bu sabah test yaptim negatif cikti😪ama kendimi cok hamileymisim gni hissediyordum..bu testi yapip yanlis cikanlar oldumu cok merak ediyorum..yada benmi cok istedigim icin inanmak istemiyorum anlamadim..sabah negatifi gorunce saatlerce agladim lutfen cewap verin lutfen

Canım regl döneminin tam bitmesini bekle tekrar test yap .. belkide yumurtlama döneminde ilişkiye girmedigin için hamile kalmamışsındır😊 canını sıkma . Bu durumlarda cok kafaya takmayacaksın cünkü cocuk düşünenler daima mutlu ve stresten uzak durması gerekiyor..

Daha erken olabilir . Ben bu markaya güveniyorum iki gebeliğimi de onda öğrendim
Canım regl döneminin tam bitmesini bekle tekrar test yap .. belkide yumurtlama döneminde ilişkiye girmedigin için hamile kalmamışsındır😊 canını sıkma . Bu durumlarda cok kafaya takmayacaksın cünkü cocuk düşünenler daima mutlu ve stresten uzak durması gerekiyor..
Haklısın canım 2 gün kaldi zaten regl gunume biraz daha sabredeyim

Canım ben prodictorle adet günü test yaptım ve sonuç bu. Fakat adet oldum🤷‍♀️

Eklentiler

• 59B50D02-0369-44FD-8A9D-82D7E36855D3.jpeg
    59B50D02-0369-44FD-8A9D-82D7E36855D3.jpeg
    57,5 KB · Görüntüleme: 1.804
Hanimlar merhaba benim adet günüm 3 gün geçti ve son adetimden itibaren hesapladigimda bugün tam 35. Gün sizce erken gebelik testi yapsam sonuç verir mi ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz✨
Adetiniz geçtiyse yapabilirsiniz varsa çıkar geç döllenme vs değilse

X