• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Predictor çok silik çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bendislimon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2021
135
119
33
Kızlar merhabalar 👋🏻

Ben Ocak ayında bir dış gebelik geçirdim o zamandan bu zamana kadar da hep denedik ama hala birşey yok malesef. Bu arada doktoruma da sık sık gidiyorum o normal olduğunu sorun olmadığını denemeye devam etmemiz gerektiğini söylüyor. Bu ay da adetime şuan 4 gün var ve predictor early gebelik testi yaptım bu sabah. Çok silik bir çizgi çıktı. Onu da ekleyeceğim, ben gözle daha net görüyorum ama fotoda da belli olur inşallah. Çok çok silik bir çizgi. Sizce gebelik varmıdır? Bu şekilde çok silik gören ve gebe olduğunu öğrenen varmı? Geçmişimde bir dış gebelik olduğu için erkenden öğrenmek istiyorum. Kan testi ver diyenler olacaktır, yazlıktayım ve buradan en yakın kan verebleceğim yer 2 saat uzaklıkta 🤷🏻‍♀️

Eklentiler

• 890D8163-6AA7-4A29-94B7-8DF172AC5015.jpeg
    890D8163-6AA7-4A29-94B7-8DF172AC5015.jpeg
    133,2 KB · Görüntüleme: 567
  • 808B7554-4C7F-45CE-8082-515F2DA56641.jpeg
    808B7554-4C7F-45CE-8082-515F2DA56641.jpeg
    57,7 KB · Görüntüleme: 577
  • 477DFD10-468E-4573-8FF8-3188711743B7.jpeg
    477DFD10-468E-4573-8FF8-3188711743B7.jpeg
    40,7 KB · Görüntüleme: 577
Kızlar merhabalar 👋🏻

Ben Ocak ayında bir dış gebelik geçirdim o zamandan bu zamana kadar da hep denedik ama hala birşey yok malesef. Bu arada doktoruma da sık sık gidiyorum o normal olduğunu sorun olmadığını denemeye devam etmemiz gerektiğini söylüyor. Bu ay da adetime şuan 4 gün var ve predictor early gebelik testi yaptım bu sabah. Çok silik bir çizgi çıktı. Onu da ekleyeceğim, ben gözle daha net görüyorum ama fotoda da belli olur inşallah. Çok çok silik bir çizgi. Sizce gebelik varmıdır? Bu şekilde çok silik gören ve gebe olduğunu öğrenen varmı? Geçmişimde bir dış gebelik olduğu için erkenden öğrenmek istiyorum. Kan testi ver diyenler olacaktır, yazlıktayım ve buradan en yakın kan verebleceğim yer 2 saat uzaklıkta 🤷🏻‍♀️
predictorun kendi içinde böyle bir çizgisi var malesef :/ bundan daha daha belirgin bir çizgide kan verip negatif sonuç aldım.

Kızlar merhabalar 👋🏻

Çok baktım göremedim ben ikinci çzigiyi. sen görüyorsan silik çizgiyi vardır gebelik. Bende adete 4 gün kala silik çizgiyle öğrenmiştim. 3 gün kalada 76 çıkmıştı hcg. İstersen kan ver belli olur.

benımde dıs gebelik erüvenım var bende 4 aydır denıyorum . HSG cektırdım sorun yok dendi. Her ay 50 tl verip predictor alıyorum aa onun içerisinde çizgisi mevcut maalesef ama kan verirsen cıkar
Dış gebelik olmasa bu kadar temkinli yaklaşmam ama korkuyorum 😔Erken farkettiğim için tüplerime zarar gelmeden çöZdük sorunu. Bende 6 aydır deniyorum 🙄 her ay son olmasını dileyerek ama 🤷🏻‍♀️

Çok baktım göremedim ben ikinci çzigiyi. sen görüyorsan silik çizgiyi vardır gebelik. Bende adete 4 gün kala silik çizgiyle öğrenmiştim. 3 gün kalada 76 çıkmıştı hcg. İstersen kan ver belli olur.
Çok çok silik zaten. Ama sanırım kendi çizgisi varmış içinde herkes öyle diyor 🤦🏽‍♀️ Zaten pazar adet günüm geçerse ptesi veririm artık kan. Teşekkürler yorum için 🙏

Kızlar merhabalar 👋🏻

Bende aynı markayla yaptım iki gün üst üste. Üstte ki adete iki gün kala çıkan sonuç altta ki bir gün kala yani bugün yaptım. Dün betam 9.16 çıktı yarın baktırıcam yine inşallah yükselir ama bugün çok açık pembe lekem ve kahverengi kuru çok az leke geldi devamı yok acaba yerleşme kanamasımı. Adete bir gün kala yerleşme kanaması normal mi yoksa kimyasal gebelik mi yaşıyorum. Bu konuda tecrübeleri olan var mı ? Bu arada bütün belirtiler var kasık batması göğüs şişkinliği sık idrara çıkma üç gündür böyleyim..

Eklentiler

• 6B189CE0-6125-4628-9F23-2A7A9BBBDB72.jpeg
    6B189CE0-6125-4628-9F23-2A7A9BBBDB72.jpeg
    48,9 KB · Görüntüleme: 370
Bende aynı markayla yaptım iki gün üst üste. Üstte ki adete iki gün kala çıkan sonuç altta ki bir gün kala yani bugün yaptım. Dün betam 9.16 çıktı yarın baktırıcam yine inşallah yükselir ama bugün çok açık pembe lekem ve kahverengi kuru çok az leke geldi devamı yok acaba yerleşme kanamasımı. Adete bir gün kala yerleşme kanaması normal mi yoksa kimyasal gebelik mi yaşıyorum. Bu konuda tecrübeleri olan var mı ? Bu arada bütün belirtiler var kasık batması göğüs şişkinliği sık idrara çıkma üç gündür böyleyim..
Yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum açıkçası ben. Adet günü hatta adetten sonra bile ara ara gebelikte lekelenmeler devam ediyormuş. Bazısı yerleşme kanaması, bazısıda geçmiş adet döneminden kalan ve o ay atılamamış kan deniyor ama artarsa doktora görünmende fayda var. Çok sevindim adına 🙏 sağlıkla kucağına al bebişini inşallah.

Yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum açıkçası ben. Adet günü hatta adetten sonra bile ara ara gebelikte lekelenmeler devam ediyormuş. Bazısı yerleşme kanaması, bazısıda geçmiş adet döneminden kalan ve o ay atılamamış kan deniyor ama artarsa doktora görünmende fayda var. Çok sevindim adına 🙏 sağlıkla kucağına al bebişini inşallah.
İnşallah canım benim bende öyle düşünüyorum çünkü adet sancım yok batmalarım da yok şuan o da üç gün sürdü bugün hafif var çook az hatta bu iyi birşeymiş.lekelerde iki gün geldi bir seferlik geldi zaten . Bugün adette olmadım. Kanamamda yok şuanlık lekemde. Bakalım yarın ne olacak kaset testle bugün yaptım o da pozitif çıktı. Değerlerim yüksek çıkarsa yükselmişse çok mutlu olurum. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın🙏🏻 Teşekkür ederim.

Back