- 13 Ekim 2017
- 443
- 164
- 23
- 26
- Konu Sahibi Kikuchi-kun
-
preseed jel nedirHep bı hevesle ilk duyduğum şeyi yapıyorum araştırmadan etmeden sonra pişman oluyorum. Bu jelin hiç mi kotu yani yok ilerleyen zamanlarda bi sıkıntı oluşursa napariz bunlar ciddi konular kızlar korkuyorum.
Gebe kalmaya yardımcı ve doğal oldugu söylenen bı kayganlastirici jel.preseed jel nedir
Gebe kalmaya yardımcı ve doğal oldugu söylenen bı kayganlastirici jel.
Ya birşeyler okudum.ama tam aklımda kalmadi. İlişkiden onbeş dk önce içeri enjekte ediliyor o hareketsiz spermler için faydaliymisben de bu konuda bilgi sahibi olmak isterim vajiyi yenince ihtiyacım olabilir. nasıl gebelige yardımcı olabiliyormuş ki
Sizin bahsettiğiniz şey nedir tamam.olarak yenmek falan yazdiniz ya geçmiş olsunben de bu konuda bilgi sahibi olmak isterim vajiyi yenince ihtiyacım olabilir. nasıl gebelige yardımcı olabiliyormuş ki
İşte bu jelin iddiası da aksine öldürmeyip yardım ettiğiymis . Çok merak ettim niye güncel herhangi bir haber yok forumlarda bu konu hep üç dört yıl.oncesinin?Doktor önerisi falan mı bu??? Ben gebe kalmakla ilgili problem yaşamadım bir oğlum var ama duyduğum bildiğim kadarıyla gebe kalmak isteyenlere öyle jel vs kullanmayın derler spermlerin zarar gördüğü söylenir.
Araştır tabii de çok takma kafana. Çok daha uzun sürede hamile kalanlar var. Sağlık yönünden probleminiz yoksa eşinin ve senin olacaktır illaki. Eğer rahatsızlık varsa da doktorunuzu dinleyin. İnşallah en yakın zamanda gebe kalırsın.İşte bu jelin iddiası da aksine öldürmeyip yardım ettiğiymis . Çok merak ettim niye güncel herhangi bir haber yok forumlarda bu konu hep üç dört yıl.oncesinin?
Ben hamile kalmak istiyorum yedi aydır ama nasip olmadı . Oyuzden araştırıyim dedim.
Ben hormon ve tiroit testi yaptırdım ve bana değerlerinin iyi olduğunu soyle.di doktorum . Teşekkür ederim dualarınız için amin inşallah.Araştır tabii de çok takma kafana. Çok daha uzun sürede hamile kalanlar var. Sağlık yönünden probleminiz yoksa eşinin ve senin olacaktır illaki. Eğer rahatsızlık varsa da doktorunuzu dinleyin. İnşallah en yakın zamanda gebe kalırsın.
vajinismusum. ilişkiye girerken kasıldığım için birleşme olmuyor. yenmeye çalışıyorum sonra da bebek sahibi olmak istiyorum.Sizin bahsettiğiniz şey nedir tamam.olarak yenmek falan yazdiniz ya geçmiş olsun
Geçmiş.olsun canım. Rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin inşallahvajinismusum. ilişkiye girerken kasıldığım için birleşme olmuyor. yenmeye çalışıyorum sonra da bebek sahibi olmak istiyorum.
Geçmiş.olsun canım. Rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin inşallah
Amin insallahAmin canım. Allah yaşayan herkese şifasını versin. Bebek isteyenlere de gönüllerine göre versin.
Ben araştırma yaptım canım ama doktor tavsiyesiyle alan görmedim. Kullanan bazilari memnun . Gebeliğe yardımcı olmaz diyor bazıları ama olmasa bile doğal olduğu soyleniyo.Bu jel ile ilgili bilgisi olanlar lutfen yazsin ben de merak ediyorum herhangi bir zarari var mi? Hekim tarafindan bilgilendirilen birileri varsa yazabilir mi?
Allah razı olsun canım sağol tecrübeni paylaştığın için. :)Arkadaslar bu jeli ben cok uzun sure kullandim ancak gebelige yardimci olsun diye degil.malum cocuk istedigimiz icin gun asiri birlikte olmak cok zor oluyordu o yuzden bu kayganlastirici jeli kullandim.alirken cok arastirdim en bitkisel olani bu oldugu icib tercih ettim.diger jeller spermi öldürürken bu jel icin tam aksine besleyici ozelligi var yaziyordu.ancak gebe kalmak icin ise yaradimi derseniz maalesef hicbi etkisi olmadi.sadece kayganlastiri jel kullanmak isteyen icin zarari olmayan bi jel olarak biliyorum diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?