- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Tavuk da artık pahalı, yazık kız tarif sahibinebakalim kacinci pisirmede tarif aktarabilecek buraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tavuk da artık pahalı, yazık kız tarif sahibinebakalim kacinci pisirmede tarif aktarabilecek buraya
Nevo kaç kişi tarif aldıTamam bende yazıyorum
@Jenna16 aşkom geliyorum
olsundu muhabbet guzelEn popülerler gitmiş zaten artık eğlencesi mi kalmis
2. Tarifi alıyorum ama kimsenin aklına gelmeyen şeyi buluyorum
Yas bakem. Kaptan ne diyecekTamam bende yazıyorum
@Jenna16 aşkom geliyorum
Prolularr öyle vallahaa patır patırrro kadar hizlo akiyor ki yazilar
Sen taze şampiyonsun hem sağlıklı beslenmen lazımben niye tavuğun en yavan halini yiyorum, banane
ben alsaydim dua ederdimTavuk da artık pahalı, yazık kız tarif sahibine
ona bakarsak benimko de cok kaloriliSen taze şampiyonsun hem sağlıklı beslenmen lazım
Artık Pro farkı yok diye biliyorum. Sadece nicklerimiz kırmızıProlularr öyle vallahaa patır patırrr
Göğüs etini lezzetli bir hale sokabilirizSen taze şampiyonsun hem sağlıklı beslenmen lazım
Bende almadım ne isabetAlmadım bişey bu ay siz yapın ben yicem sevin bensiz yariscan
Biz mesajları hızlı yazıyoruz onlar bekliyor:)Artık Pro farkı yok diye biliyorum. Sadece nicklerimiz kırmızı
Bende yazdım kaptanıma bakalım ne diyecekGöğüs etini lezzetli bir hale sokabiliriz
Suresizz enazından kızzzArtık Pro farkı yok diye biliyorum. Sadece nicklerimiz kırmızı
İnşallah alınmıştırBende yazdım kaptanıma bakalım ne diyecek
Ya çayımı püskürtüyordumİnşallah alınmıştır
Ee hep bize mi olacakYa çayımı püskürtüyordum