- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
Evet ya çok çok pahalı dün markete gitim iki poşet 200 tl ben şok oldum yağ yok et yok sebze yok vsHer şey çok pahalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya çok çok pahalı dün markete gitim iki poşet 200 tl ben şok oldum yağ yok et yok sebze yok vsHer şey çok pahalı
Amin aminÇok kötü günlerdeyiz, Allah herkese yardımcı olsun
❤Amin amin
İyidir senden ne haberNağber
Hayat zorEvet ya çok çok pahalı dün markete gitim iki poşet 200 tl ben şok oldum yağ yok et yok sebze yok vs
Nolsun işte biz de Kfc yedik, aklıma tavuk topiği geldi. Dedim bir selam vereyim.İyidir senden ne haber
Afiyet olsunNeyse tarif gelecek bundan sonra evde yaparsınızNolsun işte biz de Kfc yedik, aklıma tavuk topiği geldi. Dedim bir selam vereyim.
Aaa kimde acaba Benim de aklımdan geçmişti Kfc kovaAfiyet olsunNeyse tarif gelecek bundan sonra evde yaparsınız
Bende tabiAaa kimde acaba Benim de aklımdan geçmişti Kfc kova
Köy tavuğundan işkembe gibi miBende tabi
TabisiKöy tavuğundan işkembe gibi mi
Benim tarifim sende gibi hissediyorumKöy tavuğundan işkembe gibi mi
Selam canım nasılsınSelam bonibonlarim
Acayip basım ağrıyor nevoşum yaa onun dışında iyiyim ama şükür sen nasılsın nevoşumSelam canım nasılsın
Hayırdır canım neden acabaAcayip basım ağrıyor nevoşum yaa onun dışında iyiyim ama şükür sen nasılsın nevoşum
Şinitzel mi nöö beybiBenim tarifim sende gibi hissediyorum
Bilmiyorum ki nevoşum bende geçer ınş allah sağlık sonra iyilik versin nevoşum ınşHayırdır canım neden acaba
İyiyim canım bugünümüze şükür