Benim elimde daha önceki kategorilerde kulkandığımız kova ve kürekler var.Aranızda para toplayın alın artık bi takım
Fairy kategorisine bak Nevoş atmıştı geçenBnce fairy falan değil yenecek bişey sponsor
Hadi 1.tarif bu olacak sonra ne olacak dimi ama
Hee demek hazırda bulunduruyosunBenim elimde daha önceki kategorilerde kulkandığımız kova ve kürekler var.Onları yıkar yollarım
O değildir yaFairy kategorisine bak Nevoş atmıştı geçen
Tabi kumda oynayacak arkadaşlar oluyorHee demek hazırda bulunduruyosun
Bana almıştı daha evvel, sakladı yine lazım olur diyeHee demek hazırda bulunduruyosun
Değildir dimiO değildir ya
Gelsinler beraber oynayalım sıkılmayalımTabi kumda oynayacak arkadaşlar oluyor
Hadi ordan baş hamarat senin ne işin var kumdaaBana almıştı daha evvel, sakladı yine lazım olur diye
Kız ben çok oynadım kumda, denk gelmedin mi hiç?Hadi ordan baş hamarat senin ne işin var kumdaa
Denk gelmedim canımKız ben çok oynadım kumda, denk gelmedin mi hiç?
Boşuna mı baktım kategoriyeO değildir ya
Sade pirinç pilavı olur, bulgur olurMantı hamuru yapıyoruz okey de içinde ne var bu mantının
Birde büyük dimi
Çok güzel görünüyor ya
Denk gelirsem denerim ben bu mantıyı daha pratik geldi nedenseSade pirinç pilavı olur, bulgur olur
Ben soğanı kavurup karabiber pul biber ekliyorum. Bulgurlu yapıyorum. Çok güzel oluyor. Evet kareleri büyük kesiyorsunklasik bohça katlama. Teflon tavaya az yağ koyup ocakta kızartıyorsun. En son tavuk suyu yada et suyu farketmez. Yarı normal sıcak su yarı et suyu olursa ağır olmaz. Sıcakken üzerine döküyorsun. Zaten tüm suyu çekiyor. Afiyetle yiyorsun
İnşallah canım. Denersen kesin beğenirsinDenk gelirsem denerim ben bu mantıyı daha pratik geldi nedense
Aynı şekilde haşlanmış yeşil mercimekli küçüğünü yapıyorum,cano saol inşallah yaparım bakarım tadına
Bak canım ufkun genişlesinBoşuna mı baktım kategoriye
Abla ipucu istiyoruzBak canım ufkun genişlesin
RamazanAbla ipucu istiyoruz
Kız at fotoğrafları seeen ben hallederiim