- 16 Ağustos 2010
- 293.103
- 603.051
- 43
Biz burada 9 yıldır ne yapıyoruz zannediyorsunuz Sadece 1.olalım derdinde olmadıkArtan pilavdan mantı mı töbest siz bunları nerden öğrendiniz arkadaş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz burada 9 yıldır ne yapıyoruz zannediyorsunuz Sadece 1.olalım derdinde olmadıkArtan pilavdan mantı mı töbest siz bunları nerden öğrendiniz arkadaş
Taaaam ya ben de zaten bunları öğrenmeye geldiydim eşantiyon olarak belki 1. De olurum dedimBiz burada 9 yıldır ne yapıyoruz zannediyorsunuz Sadece 1.olalım derdinde olmadık
Aferin sanaTaaaam ya ben de zaten bunları öğrenmeye geldiydim eşantiyon olarak belki 1. De olurum dedim
Nevoşun askerleriyizAferin sana
Mantı hamuru yapıyoruz okey de içinde ne var bu mantınınEki Görüntüle 3038455
Bakın böyle
ÇorbaMantıyı neyi artırarak yapıyosun
Gel sen benim gibi tembel arkadaşım, biz şöyle şu tarafta kumda oynayalımMantı hamuru yapıyoruz okey de içinde ne var bu mantının
Birde büyük dimi
Çok güzel görünüyor ya
Size kürek ve kova alacağımGel sen benim gibi tembel arkadaşım, biz şöyle şu tarafta kumda oynayalım
Kovayla kürek getir canımız sıkılmasın bariGel sen benim gibi tembel arkadaşım, biz şöyle şu tarafta kumda oynayalım
Ben o çorbadan hazetmiyorum yaa, mantı mantı gibi yenir, sarımsaklı yoğurtluÇorba
Yüksük çorbası
KatılıyorumBen o çorbadan hazetmiyorum yaa, mantı mantı gibi yenir, sarımsaklı yoğurtlu
Aranızda para toplayın alın artık bi takımSize kürek ve kova alacağım
Atıksız olmak değil mi istenilen, artmış mantıdan çorba. Pilavdan dolma gibi gibiBen o çorbadan hazetmiyorum yaa, mantı mantı gibi yenir, sarımsaklı yoğurtlu
Mantı artar mı yavAtıksız olmak değil mi istenilen, artmış mantıdan çorba. Pilavdan dolma gibi gibi
Bunlar bizi çiğ çiğ yerKovayla kürek getir canımız sıkılmasın bari
Benim anneannem de artan yemeklerden biseyler yapiyo ona sorarız o bilir bize olur muBunlar bizi çiğ çiğ yer
Herşeye olaaarBenim anneannem de artan yemeklerden biseyler yapiyo ona sorarız o bilir bize olur mu
Bnce fairy falan değil yenecek bişey sponsorHerşeye olaaar