İyi ki doğmuş kızlar, nice nice doğum günleri kutlayın inşallah NevoşumEllerine sağlık canım
Ben sabah pişi yaptım kahvaltıya gittim1 de geldim sarmayı koydum.Evi süpürdüm,toz aldım,lavabo wc falan Sonra kalan hamurla birde kızlara pişi yaptım.Pastayı süsledim yeni oturdum Kızlar arkadaşları ile aşağıda oturmaya indiler bizde onları bekliyoruz
Amin canım çok teşekkür ederizİyi ki doğmuş kızlar, nice nice doğum günleri kutlayın inşallah Nevoşum
Ohhhhh, missEllerine sağlık canım
Ben sabah pişi yaptım kahvaltıya gittim1 de geldim sarmayı koydum.Evi süpürdüm,toz aldım,lavabo wc falan Sonra kalan hamurla birde kızlara pişi yaptım.Pastayı süsledim yeni oturdum Kızlar arkadaşları ile aşağıda oturmaya indiler bizde onları bekliyoruz
Hm anldm belki katilirim bidahakin teşekkür ediormHer ayın 1 i civarı yeni kategori belirlenen saate açılıyor. Kategori açıldığında özel mesajla Nevreste ye yapmak istediğiniz tarifi mesaj atıyorsunuz
Ohhhhh, miss
Ellerine sağlık canım, yoruldun ama kızlar sana akşam toplamaya yardım ederler artık
Forumu takibe alın konu açılınca bildirim gelirHm anldm belki katilirim bidahakin teşekkür ediorm
Kızların doğum günümü yoksa nevoşum,nice yaşları olsun.Ellerine sağlık canım
Tmm tskkur ederm :)Forumu takibe alın konu açılınca bildirim gelirCumartesi ya da pazar kontrol edin
Evet ablacım 17 oldularKızların doğum günümü yoksa nevoşum,nice yaşları olsun.
Sağlıklı huzurlu musmutlu nice yaşlar diliyorum,doğum günleri kutlu olsunöpüyorum kızlarımızı
Amin canım Allah razı olsun çok teşekkür ederimNevreste , kızların doğum günü kutlu olsun. Allah sağlıklı, mutlu uzun ömürler versin. Allah kaderlerini güzel eylesin, geleceklerini güzel eylesin
Nice sağlıklı,huzurlu yillariniz olsun hep birlikte inşallahEllerine sağlık canım
Çok teşekkür ederim aşkomNice sağlıklı,huzurlu yillariniz olsun hep birlikte inşallah