Tavuk Yemekleri Pratik Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    710
  • Anket Kapalı .
Ellerine sağlık canım😍❤️
Ben sabah pişi yaptım kahvaltıya gittim🤗1 de geldim sarmayı koydum.Evi süpürdüm,toz aldım,lavabo wc falan🤭Sonra kalan hamurla birde kızlara pişi yaptım.Pastayı süsledim yeni oturdum🤭Kızlar arkadaşları ile aşağıda oturmaya indiler bizde onları bekliyoruz🤭
İyi ki doğmuş kızlar, nice nice doğum günleri kutlayın inşallah Nevoşum 🥰🙏🏻

Ellerine sağlık canım😍❤️
Ben sabah pişi yaptım kahvaltıya gittim🤗1 de geldim sarmayı koydum.Evi süpürdüm,toz aldım,lavabo wc falan🤭Sonra kalan hamurla birde kızlara pişi yaptım.Pastayı süsledim yeni oturdum🤭Kızlar arkadaşları ile aşağıda oturmaya indiler bizde onları bekliyoruz🤭
Ohhhhh, miss🤩🤩

Ellerine sağlık canım, yoruldun ama kızlar sana akşam toplamaya yardım ederler artık😍🎈

Ellerine sağlık canım😍❤️
Kızların doğum günümü yoksa nevoşum,nice yaşları olsun.:KK200::KK200:
Sağlıklı huzurlu musmutlu nice yaşlar diliyorum,doğum günleri kutlu olsun :KK200::KK60::KK60: öpüyorum kızlarımızı

Ellerine sağlık canım😍❤️
Nice sağlıklı,huzurlu yillariniz olsun hep birlikte inşallah 🥰♥️

X