Şşş proTopik çamaşır suyu kokuyor herkes temizliğe girişmiş
Alışamadım bu haline
Nasılsın beybi
Bugün kursta etkinlik vardı.Belediye başkanı,onun eşi,kaymakam,ilçe milli eğitim müdürü falan geldi.Bende organizasyona yardım için gittim.Sağ olasın elticim
Siz ne yaptınız, kolaylandı mı?
Ben aslında mutfağa girmeyecektim, yeni temizlemiştim çünkü
Canım sıkılınca kapaklarını sileyim bari dedim, başıma iş çıkardım yani
Sana da kolay gelsin inşallah.
Oo nevoşum yakışırBugün kursta etkinlik vardı.Belediye başkanı,onun eşi,kaymakam,ilçe milli eğitim müdürü falan geldi.Bende organizasyona yardım için gittim.
Ahhh birde giydim topuklu ayakkabıları şimdi ayaklarım ağrıyor
2 de geldim eşim fellah köftesi istedi.Onu yaptım ayaklarımı uzattım oturıyorum.
Yarında kızların doğum günü
Benim iş ne olur bilmem
Çok güzel bir etkinlik oldu ama yarama bastılar üzüldümOo nevoşum yakışır
NolduÇok güzel bir etkinlik oldu ama yarama bastılar üzüldüm
Beni öğretmen zannettiler ama değildim
Ah nevoşum ınş olacaksın ya,ınş sana teklifte bulunurlar.ben çok inaniyorum bunaBeni öğretmen zannettiler ama değildim
Sen de bizim öğretmenimizsin NevoşBeni öğretmen zannettiler ama değildim
Ooo nazom d vitaminin dibine vurdunSiz çalışın ben balkonda keyif yapayım
Çayım yanımda, telefon elimde, güneş vurmuş süngerin üstünde bacaklarımı uzatmış güneş banyosu yaparak
Neyle siliyorsun kapakları yasminim, kolay gelsin, çay yaptım vereyim de dinlenBen de bulaşık makinesinin bitmesini bekliyorum, kalan bulaşıkları makineye atmak için. Kapaklar bitti
AminAh nevoşum ınş olacaksın ya,ınş sana teklifte bulunurlar.ben çok inaniyorum bunasen şuan usta öğreticilik yapabilirsin
Sefan olsunSiz çalışın ben balkonda keyif yapayım
Çayım yanımda, telefon elimde, güneş vurmuş süngerin üstünde bacaklarımı uzatmış güneş banyosu yaparak
Arada topuklu giymek lazım, insanı daha güçlü hissettiriyorBugün kursta etkinlik vardı.Belediye başkanı,onun eşi,kaymakam,ilçe milli eğitim müdürü falan geldi.Bende organizasyona yardım için gittim.
Ahhh birde giydim topuklu ayakkabıları şimdi ayaklarım ağrıyor
2 de geldim eşim fellah köftesi istedi.Onu yaptım ayaklarımı uzattım oturıyorum.
Yarında kızların doğum günü
Benim iş ne olur bilmem