Tavuk Yemekleri Pratik Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    710
  • Anket Kapalı .
Ne olsun ablam, Ramazan temizliğim vardı, bitti şükür.😌

Emekli şehzade 3 gündür denizde, bekarlığımın tadını çıkarıyorum.:21:

Senden ne haber?:KK36:
Ellerine kollarına sağlık olsun :KK200: :KK200::KK200:
Emekli şehzade ne ediyor engin denizlerde balık içinmi yoksa,bekarlık güzeldir keyfni çıkart iyicene :KK200:
Bende iyiyim ne olsun sırt ağrılarım başladı gene sabah gittim dr kas spazmı dedi ilaç verdi

Ellerine kollarına sağlık olsun :KK200: :KK200::KK200:
Emekli şehzade ne ediyor engin denizlerde balık içinmi yoksa,bekarlık güzeldir keyfni çıkart iyicene :KK200:
Bende iyiyim ne olsun sırt ağrılarım başladı gene sabah gittim dr kas spazmı dedi ilaç verdi
Sağ olasın ablacım.:KK15:

Balıkçı arkadaşı sezon kapanmadan gel, hem bana yardım edersin, tayfa eksik dedi. Şehzademin de canına minnet, topukları totoşuna vura vura gitti ve gelemiyor:KK70:

Geçmişler olsun inşallah, doktor sana bez dahi sıkmayacaksın demişti, dinlemedin değil mi?:KK35:

Sağ olasın ablacım.:KK15:

Balıkçı arkadaşı sezon kapanmadan gel, hem bana yardım edersin, tayfa eksik dedi. Şehzademin de canına minnet, topukları totoşuna vura vura gitti ve gelemiyor:KK70:

Geçmişler olsun inşallah, doktor sana bez dahi sıkmayacaksın demişti, dinlemedin değil mi?:KK35:
İyi olmuş şehzadesiz günlerin hayırlı olsun :KK70::KK70:gelir nasılsa tıpış tıpış .
Sağol canısı yok demedi hareket verdi bu sefer sırt için geçmezse iğne dedii :olamaz:

Seçmek zor oldu. Hepsi birbirinden güzel ve lezzetli görünüyordu. En sevdiklerim arasından seçim yaptım. Oylarımı; Tavuk tantuni, kfc çıtır tavuk ve çıtır tavuk hamburgerden yana kullandım.
Katılan herkese bol şanslar. Hepinizin ellerine, emeklerine sağlık...

Seçmek zor oldu. Hepsi birbirinden güzel ve lezzetli görünüyordu. En sevdiklerim arasından seçim yaptım. Oylarımı; Tavuk tantuni, kfc çıtır tavuk ve çıtır tavuk hamburgerden yana kullandım.
Teşekkür ederiz🤗

bones-skeleton.gif

Teşekkür ederiz 🥰🎈

X