Geçmiş olsun ,spor da zorluyor olabilir mi ?Bugün hastaneye gideceğim fizik tedaviye sırtım ağrıyor gene geçmedi gitti,daha önce MR çekilmişti isteyecem gene çekilsin.
Sağol şekercim sporda zorlamıyorum kendimide,daha önceki mrçekiminde kireçlenme ve az bişide skolyoz çıkmıştı belki onlar tetikledi ağrıyı gerilmeler oluyor sırtta.Geçmiş olsun ,spor da zorluyor olabilir mi ?
Anladim şekerciğim, sen yine bir baktir tabii ne diyecekler bakalım.Sağol şekercim sporda zorlamıyorum kendimide,daha önceki mrçekiminde kireçlenme ve az bişide skolyoz çıkmıştı belki onlar tetikledi ağrıyı gerilmeler oluyor sırtta.
Mr isterim genede bakalım ne diyecek doktor,yaşlandık artık vuruyor bir yerlerdenAnladim şekerciğim, sen yine bir baktir tabii ne diyecekler bakalım.
Geçmiş olsun ablaBugün hastaneye gideceğim fizik tedaviye sırtım ağrıyor gene geçmedi gitti,daha önce MR çekilmişti isteyecem gene çekilsin.
Çok sağol canısıGeçmiş olsun abla
Günaydınlar halecm sensin demiiGünaydın
Bizden gençler bizden beterMr isterim genede bakalım ne diyecek doktor,yaşlandık artık vuruyor bir yerlerden
Ex Cantanem o,MavişÇok sağol canısı
Günaydınlar halecm sensin demii
Orası öyle gene bizler eski toprağız da iyi mücadele ediyoruz.Bizden gençler bizden beter
GünaydınGünaydın
Aynen ,şimdikiler daha dayanıksızOrası öyle gene bizler eski toprağız da iyi mücadele ediyoruz.
Cantanem oldu canoEx Cantanem o,Maviş
Doğru sağlıksız nesillerAynen ,şimdikiler daha dayanıksız
İbrahim Tatlises canosuCantanem oldu cano
Evet,zor günlere kaldılar aslında, biz yine daha şanslıyız onlar bakıncaDoğru sağlıksız nesiller
Ksinlikle doğal gıdalarla beslendik bizlerde şimdikilerde o şans yok bile.Evet,zor günlere kaldılar aslında, biz yine daha şanslıyız onlar bakınca
Didişiyorlarmı gene yoksa
Evet,her konuda ,insanların da tuhaf olduğu donemlere kaldilarKsinlikle doğal gıdalarla beslendik bizlerde şimdikilerde o şans yok bile.