- 5 Mayıs 2020
- 12.745
- 39.486
Sen de al öğrencilere burs veriliyormuş proluk ücretleri, ramazan üstü hayır olur :)Hayırlı olsun bende bu aralar düşünüyorum.nedense hep buaya gelince herkes kırmızı kırmızı dolaşıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de al öğrencilere burs veriliyormuş proluk ücretleri, ramazan üstü hayır olur :)Hayırlı olsun bende bu aralar düşünüyorum.nedense hep buaya gelince herkes kırmızı kırmızı dolaşıyor
Alicam ama her an olabilirSende al
Evet baktım pro üyelik ay gaza geldim bak şimdiSen de al öğrencilere burs veriliyormuş proluk ücretleri, ramazan üstü hayır olur :)
Al gitsinEvet baktım pro üyelik ay gaza geldim bak şimdi
Aynen aşko yoruldumGelsin artık, amin
Bende bende ama kesilmediBen sürekli o ballı zencefilli karışımdan yedim hep başım ucumda durdu attım ağzıma gelip gidip. Bi de aklına gelen bütün vitaminleri kullandım
İyi çok şükür bi kaç güne geçer inşallah
Hadi inşaallahAlicam ama her an olabilir
Hemso ilk defa seni kızgın gördüm heeHemsom
Canım nasılsın nerelerdesinHemso ilk defa seni kızgın gördüm hee
Canım hemsosu yaYa ben asıl ASSOSyal i çok küçük sanıyordum çünkü hep bıcır bıcır konuşuyor gibi değil mi yaa
Geçecek aşkom benimAynen aşko yoruldum
Canım aşkomGeçecek aşkom benim
Canım nevoşum ramazan temizligine giriştim, bi yandan derside atlamayayım diyorum. Çorba oldum sen nasıl oldun nevosumCanım nasılsın nerelerdesin
Hak etti ama hemşom yaHemso ilk defa seni kızgın gördüm hee
Canım aşkom
85 ama sen istersen 86 olurum nevoş86 diye biliyorum
Çok haklısın hemsom birde laf yetiştiriyor neyseki üyelik iptali yapmışHak etti ama hemşom ya
İsabet olmuş hemşomÇok haklısın hemsom birde laf yetiştiriyor neyseki üyelik iptali yapmış
Allah kolaylık versin canım benimCanım nevoşum ramazan temizligine giriştim, bi yandan derside atlamayayım diyorum. Çorba oldum sen nasıl oldun nevosum