Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok sana niye gelsin ki, yorumların gayet normalSıra bana gelirse
Sağol bebisimProfillerde hakaret olmadıgı sürece ban yok bebişim sen gayet seviyeli cevaplar vermişsin
Sağol canım, bakalımYok sana niye gelsin ki, yorumların gayet normal
Bende seviyorum ❤seni
Bizde seni çok seviyoruz cancağzım
Bende seni seviyorum
Güzel fikirmiş evde yaptığımız dışardan aldığımız piliç cevirme gibi olmuyor nedenseŞimdi instagramda kek kalıbında tavuk gördüm, piliç çevirmeye rakip iş, benim ağzım sulandı, sizin de sulansın
Önce görsem yarışmaya bunu yapardım
Yemek.com on Instagram: "Kek kalıbında tavuk mu? Neden olmasın! @ferhatbora ile mutfakta sınırları aşacak bir tavuk pişirme tekniği uyguladık; sonuç ise dillere destan. 😍 Dışarıda yediğiniz piliç çevirmelere meydan okuyan bu teknikle, evinizde kendi
83K likes, 1,244 comments - yemekcom on March 28, 2022: "Kek kalıbında tavuk mu? Neden olmasın! @ferhatbora ile mutfakta sınırları aşacak bir tavuk pişirme tekniği uyguladık; sonuç ise dillere destan. 😍 Dışarıda yediğiniz piliç çevirmelere meydan okuyan bu teknikle, evinizde kendi piliç...www.instagram.com
Tabi tabiSana oy veren bana da veriyor, ayırmıyor bizi
Aramızdaki fark ya 1,ya da eşitiz
Nevreste bizim için bildirim gitsin
Onu bende gördüm aklıma şey geldiO kalıpta sonra kek yapılır mıŞimdi instagramda kek kalıbında tavuk gördüm, piliç çevirmeye rakip iş, benim ağzım sulandı, sizin de sulansın
Önce görsem yarışmaya bunu yapardım
Yemek.com on Instagram: "Kek kalıbında tavuk mu? Neden olmasın! @ferhatbora ile mutfakta sınırları aşacak bir tavuk pişirme tekniği uyguladık; sonuç ise dillere destan. 😍 Dışarıda yediğiniz piliç çevirmelere meydan okuyan bu teknikle, evinizde kendi
83K likes, 1,244 comments - yemekcom on March 28, 2022: "Kek kalıbında tavuk mu? Neden olmasın! @ferhatbora ile mutfakta sınırları aşacak bir tavuk pişirme tekniği uyguladık; sonuç ise dillere destan. 😍 Dışarıda yediğiniz piliç çevirmelere meydan okuyan bu teknikle, evinizde kendi piliç...www.instagram.com
Ben yapamazdım herhalde.Onu bende gördüm aklıma şey geldiO kalıpta sonra kek yapılır mı
Hemen de razı oldun, nasıl daha önce aklımıza gelmediTabi tabi
Onu bende gördüm aklıma şey geldiO kalıpta sonra kek yapılır mı
İyi de diğer tepsileri kullanınca onda başka yemek yapılmıyor mu, temiz yıkayınca ne olacak kiBen yapamazdım herhalde.