- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
Bak,biliyormusum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak,biliyormusum
59 olsa amayada 58Cok mu bu kilo şimdi
Beni doktora götürürler valla ,şaka degilAbbooovvv
Düşünün tartın nasıl hayırlı olacaksa sizin için öyle olsun kuzum benimSağ olasın kuzum, ama karar vermek için çok erken
Tabiiiii ,arada bari gelbende diyorum yaşama sevincim nerde ?kk da kalmış meğer
Beni doktora götürürler valla ,şaka degil
İstesem 49 kilo ben de olurum,ama kaybetmeyi sevmiyorum
Çok fazla ameliyat ,hastane uğraştık ya,o kiloya insem panik olurlar :)
Tabii, ben de o kiloda olsam ben de gülerim
Ayy doğru kuzum Bende bi anlamadım okuyunca. Sende az şey yaşamadın. Allah tekrar yaşatmasın. En mühim sağlıkÇok fazla ameliyat ,hastane uğraştık ya,o kiloya insem panik olurlar :)
Önemli değil kuzum Allah hepimize önce sağlık versin ,gerisi halloluyor❤Ayy doğru kuzum Bende bi anlamadım okuyunca. Sende az şey yaşamadın. Allah tekrar yaşatmasın. En mühim sağlık
Yazık bizeBi deri bi kemik kalmış derler
Ondan kalsınDerler,demesek bile dedi derler
Lafa bak lafa Allah'ım sesli güldüm ne fenasin lafta hazır hemen gıcıııkkkkk gadinnn2 değneği çatmışlar,kadin diye satmışlar derler
Kim sen mi ben mi ben 53 filan olayım , senin boyun uzunmu cano nasıl kılona gore59 olsa amayada 58
Amin canımÖnemli değil kuzum Allah hepimize önce sağlık versin ,gerisi halloluyor❤
Tamamen tercih aşkomOndan kalsın
Sen ona bakma boyu uzun dal gibiLafa bak lafa Allah'ım sesli güldüm ne fenasin lafta hazır hemen gıcıııkkkkk gadinnn
Kim sen mi ben mi ben 53 filan olayım , senin boyun uzunmu cano nasıl kılona gore
KısaLafa bak lafa Allah'ım sesli güldüm ne fenasin lafta hazır hemen gıcıııkkkkk gadinnn
Kim sen mi ben mi ben 53 filan olayım , senin boyun uzunmu cano nasıl kılona gore
Aşko 6-7 kilo versem hiç fena olmazTamamen tercih aşkom