- 24 Eylül 2018
- 98.600
- 295.113
- 698
İşte benim MavişimBen üstümden attım. Gerisine karışmam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte benim MavişimBen üstümden attım. Gerisine karışmam
Kazen gelmemiştirHeee bende sabah dondurma görünce tahmin ettim de bu saat olunca kuzum,demek daha açılmamış
Dün geldi .Konuyu açtım. Bakalım bildirim gelecek mi
İşte benim Mavişim
Düzelmiş o zamanDün geldi .
Evet çok mümkünKazen gelmemiştir
Bu sefer de gelirse emin oluruzDüzelmiş o zaman
EvetBu sefer de gelirse emin oluruz
Canım ablacımm teşekkür ederimmGünaydın mervişim seninde kutlu olsun güzel annemiz
Gü aydınalr perican
Günaydın canısı,sağol seninde kutlu olsun
Gmnaydın parecim sennde kutlu olsun
Günaydınlar seninde kutlu olsun
Dün bişiler olmuş gene ne oldu kahveyle alakalı demi fake mi çıktı yoksa.
oooowwHAbibte nin yemek bilgisi𝓝 𝓤 𝓡 💎 on Instagram: "⚠️Hala takip et butonuna basmadın mı?👇🏻🤩 ★·.·´¯`·.·★ ᴋᴇşғᴇᴛᴛᴇɴ ɢᴇʟᴇɴʟᴇʀ @moodizmmm🌙 ▪ ▪ 🌼 ᴅᴀʜᴀ ғᴀᴢʟᴀsı ɪçɪɴ @moodizmmm💜 ▪ ▪ 🌼 ʟüᴛғᴇɴ ɢöɴᴅᴇʀɪʏɪ ᴘᴀʏʟᴀşıᴘ ʏᴏʀᴜᴍ ʏᴀᴘᴀʀᴍısıɴıᴢ ♥️ ▪ ᴛᴀᴋɪᴘ ᴇᴛᴍᴇʏᴇɴ Çᴏᴋ Şᴇʏ ᴋᴀʏʙᴇᴅᴇʀ 💙 ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪
8,067 likes, 55 comments - nur.diyorki on March 8, 2022: "⚠️Hala takip et butonuna basmadın mı?👇🏻🤩 ★·.·´¯`·.·★ ᴋᴇşғᴇᴛᴛᴇɴ ɢᴇʟᴇɴʟᴇʀ @moodizmmm🌙 ▪ ▪ 🌼 ᴅᴀʜᴀ ғᴀᴢʟᴀsı ɪçɪɴ @moodizmmm💜 ▪ ▪ 🌼 ʟüᴛғᴇɴ ɢöɴᴅᴇʀɪʏɪ ᴘᴀʏʟᴀşıᴘ ʏᴏʀᴜᴍ ʏᴀᴘᴀʀᴍısıɴıᴢ ♥️ ▪ ᴛᴀᴋɪᴘ ᴇᴛᴍᴇʏᴇɴ Çᴏᴋ Şᴇʏ ᴋᴀʏʙᴇᴅᴇʀ 💙 ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪ #keşfet...www.instagram.com
Bu sıra hiç kızdırmadık biraz delirtelimooooww
Sen kendinle karıştırdın sanırımHAbibte nin yemek bilgisi𝓝 𝓤 𝓡 💎 on Instagram: "⚠️Hala takip et butonuna basmadın mı?👇🏻🤩 ★·.·´¯`·.·★ ᴋᴇşғᴇᴛᴛᴇɴ ɢᴇʟᴇɴʟᴇʀ @moodizmmm🌙 ▪ ▪ 🌼 ᴅᴀʜᴀ ғᴀᴢʟᴀsı ɪçɪɴ @moodizmmm💜 ▪ ▪ 🌼 ʟüᴛғᴇɴ ɢöɴᴅᴇʀɪʏɪ ᴘᴀʏʟᴀşıᴘ ʏᴏʀᴜᴍ ʏᴀᴘᴀʀᴍısıɴıᴢ ♥️ ▪ ᴛᴀᴋɪᴘ ᴇᴛᴍᴇʏᴇɴ Çᴏᴋ Şᴇʏ ᴋᴀʏʙᴇᴅᴇʀ 💙 ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪
8,067 likes, 55 comments - nur.diyorki on March 8, 2022: "⚠️Hala takip et butonuna basmadın mı?👇🏻🤩 ★·.·´¯`·.·★ ᴋᴇşғᴇᴛᴛᴇɴ ɢᴇʟᴇɴʟᴇʀ @moodizmmm🌙 ▪ ▪ 🌼 ᴅᴀʜᴀ ғᴀᴢʟᴀsı ɪçɪɴ @moodizmmm💜 ▪ ▪ 🌼 ʟüᴛғᴇɴ ɢöɴᴅᴇʀɪʏɪ ᴘᴀʏʟᴀşıᴘ ʏᴏʀᴜᴍ ʏᴀᴘᴀʀᴍısıɴıᴢ ♥️ ▪ ᴛᴀᴋɪᴘ ᴇᴛᴍᴇʏᴇɴ Çᴏᴋ Şᴇʏ ᴋᴀʏʙᴇᴅᴇʀ 💙 ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪ #keşfet...www.instagram.com
Sağol canım sıradan bir tarif aldım. Bakalım ne olacakCano yine muhteşem bişey yapmışsın C A N O
Sıradan mı yok artık canomSağol canım sıradan bir tarif aldım. Bakalım ne olacak
Herkes tarif aldı. Ben en son aldım amaSıradan mı yok artık canom
Ne münasebetSen kendinle karıştırdın sanırım