- 8 Haziran 2013
- 57.110
- 151.659
- 898
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde herkes saf baksana, kendini uyanık sananlar aramızda patlıyorNe güzel bir ekibizBence uyanıklar aranızda barınamıyor
Ummadığın taş baş yararmışBizde herkes saf baksana, kendini uyanık sananlar aramızda patlıyor
Dün akşam yardı. Dikiş attırdım 12 tane. O dikişlerle davuk yapacağım ibiza anısınaUmmadığın taş baş yararmış
Günaydın mervişim seninde kutlu olsun güzel annemizGünaydın hanımlar kadınlar günümüz kutlu olsun
Gü aydınalr pericanGünaydın fıstıklar
Günaydın canısı,sağol seninde kutlu olsunGünaydın ablacım seninde kutlu olsun
Gmnaydın parecim sennde kutlu olsun
Hanımlar günaydın
Kadınlar günümüz kutlu olsun
❣
Günaydınlar seninde kutlu olsun
Dün bişiler olmuş gene ne oldu kahveyle alakalı demi fake mi çıktı yoksa.Bizde herkes saf baksana, kendini uyanık sananlar aramızda patlıyor
Abla o kahveli su bizim ibizacı dediymiş. Kendine bu sitenin aynısından kurmuş. Millete özelden mesaj atıp oraya çekiyormuşGünaydın mervişim seninde kutlu olsun güzel annemiz
Gü aydınalr perican
Günaydın canısı,sağol seninde kutlu olsun
Gmnaydın parecim sennde kutlu olsun
Günaydınlar seninde kutlu olsun
Dün bişiler olmuş gene ne oldu kahveyle alakalı demi fake mi çıktı yoksa.
Yok artıkkk daha neler yani,şikayet edildi tabi gitti hemenn sitenin adı filan varmıAbla o kahveli su bizim ibizacı dediymiş. Kendine bu sitenin aynısından kurmuş. Millete özelden mesaj atıp oraya çekiyormuş
Profilde bişeyler olmuş malesef biz bilmiyorduk hoş geldin falan diyoruz Kimseye güven olmuyorYok artıkkk daha neler yani,şikayet edildi tabi gitti hemenn sitenin adı filan varmı
Sbah baktım onun profilde mesaj filan yoktu,başka profil demek ki yazışmalar oldu.Profilde bişeyler olmuş malesef biz bilmiyorduk hoş geldin falan diyoruz Kimseye güven olmuyor
Dövüşmen guzumİşte hayattaki dileklerimin gerçek olma seviyesi. Hangimiz daha saf tartışmayalım isterseniz.
Silindi ablam profilde olanSbah baktım onun profilde mesaj filan yoktu,başka profil demek ki yazışmalar oldu.
Yap MavişimDün akşam yardı. Dikiş attırdım 12 tane. O dikişlerle davuk yapacağım ibiza anısına
Hafizamizdan asla silinmeyecekSilindi ablam profilde olan
Günaydın, senin de kutlu olsunGünaydın kızlar kadınlar gününüz kutlu olsun
Seninde kutlu olsun anneanne