Aynen yaDemek ondan gelmişDünya yansa haberimiz yok
Beklenmedik taş baş yarar demişler
Bide gelmiş Pınar hakkını soruyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen yaDemek ondan gelmişDünya yansa haberimiz yok
Beklenmedik taş baş yarar demişler
Bide gelmiş Pınar hakkını soruyor
Gizli gizli okuyorlarNe çok ziyaretçimiz var
Aksiyonumuz bitmiyorGizli gizli okuyorlar
Öğrendi ve gitti boğazından nasıl geçecek. Yerken bizi hatırlasınAynen yaDemek ondan gelmiş
Nerde hareket, orda bereketAksiyonumuz bitmiyor
Yüzü olsa buraya gelmezÖğrendi ve gitti boğazından nasıl geçecek. Yerken bizi hatırlasın
Oysa ne dingin bir topiktin sen ahhhh bu tavuklarAksiyonumuz bitmiyor
Bizde yatacaktık amaNerde hareket, orda bereket
Biz arada yukarı çıkıp sonra dinginleşiyoruzOysa ne dingin bir topiktin sen ahhhh bu tavuklar
Ama bu topik sayesinde yakalandı unutmayınBiz arada yukarı çıkıp sonra dinginleşiyoruz
O zaman buna mı sevinelimAma bu topik sayesinde yakalandı unutmayın
Ben mapustayken denk geliyor bide hahahahaBiz arada yukarı çıkıp sonra dinginleşiyoruz
Yani abla teselli olur birazO zaman buna mı sevinelim
Neyse bunla gelmiş geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.Bizde yatacaktık ama
Kuzum bugün akşam üzeri oldu ne mapusu sen gelmiştinBen mapustayken denk geliyor bide hahahaha
Sen gitme canım uslu olBen mapustayken denk geliyor bide hahahaha
Ana denk gelmedi bide benim misafir vardı sadece ban aldığım konuya bakıp çıktım görmedim burayiKuzum bugün akşam üzeri oldu ne mapusu sen gelmiştin
Aynen bu benim bildiğim 3 olduNeyse bunla gelmiş geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
Bu kadınların yeni site kurup burdan gitmesi bi bitmedi. Birileri daha kurmuştu önceden
saf yerjne konmak en kotusu abla var ya okudikca agzim acik kaldi profilleriBazen kaçırıyorum canım ya
Demek bizim ekip hep kaçırmış hepsi şoka girdi
Biz kenfi halinde yemek yapan kimseye art niyet düşünmeyen bir grubuz.Art niyetli insanları bir şekilde eleyip kapıya koyuyoruz
Safız ya
Aİcik gözünü açAna denk gelmedi bide benim misafir vardı sadece ban aldığım konuya bakıp çıktım görmedim burayi