- 25 Ağustos 2019
- 61.154
- 114.318
- 698
- 30
Yoohh değill pembe renkli kuzu toz pembe migrosa gelmişti öyle aldım ama başka şekilde kendim belirlediğim gibi yapıyorumBende bazılarını kasnakta yapıyorumKasnağın ahşap mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoohh değill pembe renkli kuzu toz pembe migrosa gelmişti öyle aldım ama başka şekilde kendim belirlediğim gibi yapıyorumBende bazılarını kasnakta yapıyorumKasnağın ahşap mı
Dikkat et boyasını vermesinYoohh değill pembe renkli kuzu toz pembe migrosa gelmişti öyle aldım ama başka şekilde kendim belirlediğim gibi yapıyorum
⚘⚘ en sevdiğim
Aayyy cok güzel olmuş kızzzz Ahşapta annemde varr biliyorum anneme vermiştim annemde çok yaparr sen havlu yapıyorsun ben cok yaptım ve sattım eşime destek için benimkide bu an itibariyle
Çok keyifli aşkomlaleler değil mi⚘⚘ en sevdiğim
Yok o ilk yaptığım ben çoğunluk runer yaptım. Havlu kolay işAayyy cok güzel olmuş kızzzz Ahşapta annemde varr biliyorum anneme vermiştim annemde çok yaparr sen havlu yapıyorsun ben cok yaptım ve sattım eşime destek için benimkide bu an itibariyle
Eki Görüntüle 3021203
Ellerine sağlık çok güzel olmuşAayyy cok güzel olmuş kızzzz Ahşapta annemde varr biliyorum anneme vermiştim annemde çok yaparr sen havlu yapıyorsun ben cok yaptım ve sattım eşime destek için benimkide bu an itibariyle
Eki Görüntüle 3021203
Aynen havlu kolay işYok o ilk yaptığım ben çoğunluk runer yaptım. Havlu kolay iş
Sağoll nevoşumm kasnakla duvarına böylece asıcamEllerine sağlık çok güzel olmuş
Nefret edeceksiniz benden bu gidiş
Evet aşkom,en sevdiğim çiçek laleÇok keyifli aşkomlaleler değil mi
Bende beğenmedimmNefret edeceksiniz benden bu gidiş
Iyi ettiin böyle devamm çocuklarına çeyizz3 tane yaptım bıraktım
Hahahahaha sen yaparsın onudaaBende oğlumun odasına yapacağım.Örümcek adamlı istiyor
Ben hediye runer yapmayı düşünüyorum.Satmaya ucuz vermem pahalı kimse almazHocamız 300 diyor ama alıcı zor. Bende yapayım hediye veririmIyi ettiin böyle devamm çocuklarına çeyizz
Benim 4 tane var satamadığım artık kizıma sakladım
Bende bu işe ilk lalelerle başladım sıra gelinciklerdeEvet aşkom,en sevdiğim çiçek lale
Hahahahaha bak helee yavvvv yaniii bende sattım ama havlu almam bile para artık cok pahalandı ama genede edecem saklayacam kızçeyeBen hediye runer yapmayı düşünüyorum.Satmaya ucuz vermem pahalı kimse almazHocamız 300 diyor ama alıcı zor. Bende yapayım hediye veririm
Çocuklara çok yapamam kusura bakmasınlar
Ellerine sağlıkk nevoşummBende bu işe ilk lalelerle başladım sıra gelinciklerde