- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Vallaaaa seni varyaaaaOkudum geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallaaaa seni varyaaaaOkudum geldim
Ben biterim +18 benim için bitmezİnşallah bitmiştir senin icin
Gizli takipçiVallaaaa seni varyaaaa
Ama hepsi senin yuzunden sen yazmasaydin gitmezdim orayaVallaaaa seni varyaaaa
O varyaaaa o kormak lazimGizli takipçi
Ama dogru yazmamismiyimAma hepsi senin yuzunden sen yazmasaydin gitmezdim oraya
Korkulacak insan miyimO varyaaaa o kormak lazim
Hayır ama boyle seylerde hemen buluyosunKorkulacak insan miyim
Prolar çok şanslı saatlerce gezseler fark edilmez ama ben göz ucuyla bakayım hemen basıyorlar beniO varyaaaa o kormak lazim
Yakaladın mi?gene +18 gene Evva bende yorum yapiyorum senin yuzunden
Evet cabuk buluyorum 2 yildir aktif kk kullanmanin sonucuHayır ama boyle seylerde hemen buluyosun
Prolar çok şanslı saatlerce gezseler fark edilmez ama ben göz ucuyla bakayım hemen basıyorlar beni
Prolar çok şanslı saatlerce gezseler fark edilmez ama ben göz ucuyla bakayım hemen basıyorlar beni
OooBen biterim +18 benim için bitmez
Ayyyy sende kırmızıydin dime
Hayır, meraktan okuyoruz bir de,kim ne yazmış,ne demişProlar çok şanslı saatlerce gezseler fark edilmez ama ben göz ucuyla bakayım hemen basıyorlar beni
OldukçaAyyyy sende kırmızıydin dime
Pro olmanin böyle guzel taraflari var istedigim gibi geziyorumProlar çok şanslı saatlerce gezseler fark edilmez ama ben göz ucuyla bakayım hemen basıyorlar beni
Sen göz ucuyla bak,çık,arada kaynarsın yoksagene +18 gene Evva bende yorum yapiyorum senin yuzunden
Ben ne için okuyorum gı korkutmayın beni kendimdenHayır, meraktan okuyoruz bir de,kim ne yazmış,ne demiş