Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 4.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    407
  • Anket Kapalı .
Tamam Hanımağam
Şimdi senin doğum gününü farklı yapmak lazımÖyle olamazDaha şatafatlı yapmak lazım
Yani bilemiyorum siz hiç girmeyin bu işe altindan kalkamazsiniz

Virüsle ilgili bir şeyler hazırlayıp koy olmazsa başkalarına da fikir olur seninkiler başlayasıya kadar
Olabilir canımAslında okulda ilk gün hazırlığı yapacaktım.Oğlumun eski öğretmeni için:)İşte gelin covid olunca,ben rahatsız olunca bulaşmayayım dedim:)
Nasip artık:)

Cocukluk trvalarim demissiniz bende kendi adima birkac olay biliyorum ama benim merak ettigim bunlar bana ne olarak dondu. Bunu anlayabilmek icin sanirim psikologa gitmek gerek :) asinda bazen gitmek istiyorum neyin ne oldugunu ogrenmek icin bide tabi cocuguma ona gore daha duzgun davranmak istiyorum :)

Var ama en güzel benim
Kıskanç eltiler konakta sana iftira için ne planlar yapıyorlardır şimdi sen otur burada git biraz kapı neyim dinle öğren planlarını

Kıskanç eltiler konakta sana iftira için ne planlar yapıyorlardır şimdi sen otur burada git biraz kapı neyim dinle öğren planlarını
O işi yapacak adamlarim da var kendimi niye yorayim

Olabilir canımAslında okulda ilk gün hazırlığı yapacaktım.Oğlumun eski öğretmeni için:)İşte gelin covid olunca,ben rahatsız olunca bulaşmayayım dedim:)
Nasip artık:)
Sen rahatsız miydin kaçırmışım ben orayı iyi misin şimdi inşallah normal eğitime hepbirlikte dönelim de sen de kaldigin yerden devam edersin ne güzel sayfayı takip edenlere de fikir oluyordur

Benimde var canım ve bunları ailemle yüzleşiyorum iyi geliyor.Eşiminde böyle sorunları var.Çocuklara karşı veya bana olan tavrından ne sonuçlar çıkabileceğini konuşuyoruz.Ne yazık ki sürekli uyarıyorum,anlatıyorum.Okuduğum yazıları onada okuyorum:)

O işi yapacak adamlarim da var kendimi niye yorayim
Off işte şimdi ikna oldum senin aşiret gelini olduğuna tamam sen olmuşsun onlar düşünsün şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…