Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 4.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    407
  • Anket Kapalı .
Var böylesi bizimki çok titiz değil ama mmeseka misafir sokmaz tuvaletine ellerini sayı ile yıkar her ek yikadiginda lavaboyu da yıkar uzaktan bir akrabam

Var böylesi bizimki çok titiz değil ama mmeseka misafir sokmaz tuvaletine ellerini sayı ile yıkar her ek yikadiginda lavaboyu da yıkar uzaktan bir akrabam
Ben çocukkken yaşadığı şeylerin sonucu bu duruma gelmesi ilgimi çekiyor.Çok üzülüyorum:)

Ben çocukkken yaşadığı şeylerin sonucu bu duruma gelmesi ilgimi çekiyor.Çok üzülüyorum:)
Bende süzgeçten geçirdim kendimi düşündüm acaba çocuklara böyle bir travma etkisi yapiyirmuyumdur diye hele o kızın çarşaf kirlettigi bolum

Bir şeyin takıntıya dönüşmesi çok kötü işte kendisi de istemez böyle bir hayat sorsak öyle olanlara. Ben bazen temizlik yaparken çok takıntı moduna giriyorum mesela fark edince hemen kendimi telkin ediyorum boşver Özlem bu kadar da yeter abartma diye çünkü takıntıya çok yakın bi çizgide oluyoruz bazen

Atlatılması en zor travmalar çocuklukta başımıza gelenler :/
Aynen öyle. Bazen de bunun çocukluğumuzdan gelen bi travma olduğunun farkında bile olmuyoruz mesela. Bu dizi birçok insana tokat etkisi yapacak belki de. Haa demek ki bende de o yüzden öyle oluyormuş böyle hissediyormuşum falan gibi hani

Aynen,bu ve Kırmızı Oda. Çok sert bir tokat oldu hem de,çok insan icin

Çocuklara olan tavrımda dikkat etmeye çalışıyorum.Ama mükemmel değiliz tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…