- 8 Nisan 2017
- 56.968
- 300.071
- 698
Benim kız uanina lavaş yapmış onlari koysaydin keşke@minik gördünmü çekim gücüme dayanamadı geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kız uanina lavaş yapmış onlari koysaydin keşke@minik gördünmü çekim gücüme dayanamadı geldi
Keşke haber edeydin yavBenim kız uanina lavaş yapmış onlari koysaydin keşke Eki Görüntüle 2694978
Ben yaparken geldi yanıma güzel de açtı valla videosunu çektim kimse inanmaz şekli bile çok düzgün ben 18 imde böyle yapamiyordumKeşke haber edeydin yav
Ispanak nasıl yıkanır öğrendimMasumlar apartmani izliyomuyuz gencler
Maşallah de kız nazar edicen kızıBen yaparken geldi yanıma güzel de açtı valla videosunu çektim kimse inanmaz şekli bile çok düzgün ben 18 imde böyle yapamiyordum
Çok denmez ama özledikNapiyonuz millet ozledinizmi beni
netten bakacsvim yine 4-5 saatlik canlı ders sonrası sayfalarca ödev yapmaktan hepicigini yatırdım kahvemi yapıp gececevum birazdanMasumlar apartmani izliyomuyuz gencler
MaşallahMaşallah de kız nazar edicen kızı
İspanak ispanak olmaktan cikti beyaz sabun yemegi olduIspanak nasıl yıkanır öğrendim
Bugün ıspanak ve gülleri sabunla yıkadıYeşil fasulyeyi sabunla yıkıyordu dün bi ara denk geldim de tv de
Aynen telef olduİspanak ispanak olmaktan cikti beyaz sabun yemegi oldu
Kâbus gibi yaAynen telef oldu
Masumlar Apartmanı
Gerçek bir hayat hikayesi olan “Masumlar Apartmanı“, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlandı. Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu...www.kadinlarkulubu.com
Çok ilginçKâbus gibi ya
Belki bu karakterden daha vahim durumda insanlar da vardır ne üzücü değil miBugün ıspanak ve gülleri sabunla yıkadı