İnşallah abla vala ben her zamanki gibi heycanlıHadi hayırlısı
Kâğıt haklıysa sorun yokBen yağlı kağıda tavaya dizer gibi dizip üzerine de haklı kagitla kapatıp tavada pişiriyorum ne koku oluyor ne yağ sıçraması mis gibi oluyor
O heyecan bitmezİnşallah abla vala ben her zamanki gibi heycanlı
Amin canımŞifa olur inşaallah
Bakalım abla şimdiden hazırlık yaptım erken yapıp mantıdaki güneşi yakalamam lazımO heyecan bitmez
Aynen onun çekimi çok iyiydiBakalım abla şimdiden hazırlık yaptım erken yapıp mantıdaki güneşi yakalamam lazım
Bonusum nevrestenin gerçek adını sen biliyormussun bonusa sor dediler de tam zamanında geldin
Kim dediBonusum nevrestenin gerçek adını sen biliyormussun bonusa sor dediler de tam zamanında geldin
Jenna senin ismin ne bacı zehramiKonum atayım dedim,uğra,iki lafın belini kiralim diye♥
Evet abla en güzel sunumumdu zaten inşallah bu seferde yakalarsak iyi olur hem çok iddalı tarifler var durmak bilmiyor bu şeflerAynen onun çekimi çok iyiydi
Birde onun çekim çok yakında çok uzakta değildi. Orantılıydı yine öyle olsun:)Evet abla en güzel sunumumdu zaten inşallah bu seferde yakalarsak iyi olur hem çok iddalı tarifler var durmak bilmiyor bu şefler
Yanlış kişiagzini arıyorum
Senin adında gülümse değilmiagzini arıyorum
Tamam ablaBirde onun çekim çok yakında çok uzakta değildi. Orantılıydı yine öyle olsun:)
Offffffff aman söylemeYanlış kişi
GülserenSenin adında gülümse değilmi
YaklaşmışımGülseren
Genelde gülümser diyorlar gulumseye daha yakın olduğu içinYaklaşmışım
Yaklasmişım derken neye yaklastin yazdigi gibi söyledinYaklaşmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?