Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlara küsüm ben evvam
İyiyim bende saol kuzum
Aaa ne güzel olmuş gı kırmızı kırmızı ❤Gulumse24 tebrik ederim canim pro uyede olmussun
Ben ev işine dair herşeyden sıkılıyorum, homurdana homurdana yaptığım için lezzetlide olmuyor. İçine sevgini katmıyorsun diyor benim kazmarella, bende ne sevgisi beğğğğ nefretimi katıyorum diyorumİyiyim yemek yapmaktan sıkılanlar kraliçesi
Senden naberrr
Kaptanım ben hep sonuncu oldumE Elif_Eylul sira sende biz sirayla kazandik
Allah çarpsın öyleŞunu anladm evde erkek yokken ev cok temiz kalıyor
Bak bende sonuncu oldum borek sevmiyormus kkKaptanım ben hep sonuncu oldum
Otursun senin kazmeralla yapsınBen ev işine dair herşeyden sıkılıyorum, homurdana homurdana yaptığım için lezzetlide olmuyor. İçine sevgini katmıyorsun diyor benim kazmarella, bende ne sevgisi beğğğğ nefretimi katıyorum diyorum
Kapya biberle kışlık hazırlamam lazım elimde kaldı çürüyecek, alıyorum yapmıyorum
Biz gönüllerin birincisiyiz diyip kıvıralmBak bende sonuncu oldum borek sevmiyormus kk
Kesinlikle gonullerin birincisiyizBiz gönüllerin birincisiyiz diyip kıvıralm
Onu kv ye şov olsun diye yapıyorum yine homurdanarak Bugünü körili tavuk ve domates çorbası ile kurtarmıştım. Mesela yarına yemek yok, şimdiden bastı siniriYok ya ne sıkılması işi gücü kavanoz kavanoz kışlık yapıyor
Hanimiş gülümseee hanimiş..Gulumse24 Kız nerdesin gel gel bak burda ne var
Yok gitmiş görümce eltiye hava atıyodurGulumse24 Kız nerdesin gel gel bak burda ne var
E Elif_Eylul sira sende biz sirayla kazandik
Benm canommmm yarışmaya katılcanmıııı caniçi
Hiç inancı yok
CıkkkkkkkBenm canommmm yarışmaya katılcanmıııı caniçi
NedeennnnCıkkkkkkk
İvettttHiç inancı yok