Onlarda etkileniyorÖyle canım
Oglum diyor ki, anne ben sana büyüğüm de yaparım.
Babasına çekmemiş yavrum
Birkaçında var kolonya sadece pek ilgi alaka yok buralarda zaten temizlik konusunda vasat idiler genel olarak. Yok siperlik takmadım ben maske sadece. Ama dediğim gibi pek mesafe kuralına da uyamıyorum alışkanlık gereğiBizim sınıfta okullar kapanmadan önceki son hafta herkeste kolonya vardı çocuklar hirbirne kolonya tutuyordu hep kendileri surekli çantalarında bulundursa ne güzel olur siperlik varmiydi ogretmenim sizde de merak ettim
Aynen öyle olacaaakkCanım benim ya,çok sağolİnşallah olup bitecek kolayca ,ben de seviyorum ♥
Sağ olasın canım elimizden geleni yapıyoruz bakalımAllah kolaylık versin canım. Çok zor. Sizin ve sağlık çalışanlarının hakkı ödenmez
Maskeden ziyade siperlik daha iyi olabilir belki gün boyu takacaksin yaBirkaçında var kolonya sadece pek ilgi alaka yok buralarda zaten temizlik konusunda vasat idiler genel olarak. Yok siperlik takmadım ben maske sadece. Ama dediğim gibi pek mesafe kuralına da uyamıyorum alışkanlık gereği
Aynen öyle olacaaakk
Sağ olasın canım elimizden geleni yapıyoruz bakalımbu arada aynen kimse kıymet biliyor o yüzden kendin kıymet vereceksin kendine bu dünyada
Abla 9:30 da başladı yeni bitti akşam yine var
Sağol şekercigimSadece taslar alınacak inşallah,böbrek alinmayacak simdilik
ben de gelim miİşte aktif olması lazım garantisiz iş yapmam ben
bizde de öyleHava çok bozdu burada dolu yağdı gene camlara nasıl vurdu varya tırstım resmen.
Şu anda ne olacağı belli değil arada gök gürlüyor gene.
daha mı kötü olacakmış?Bunun yarını var bide hava durumu öyle diyor
daha mı kötü olacakmış?
Sağol canım.Birkaçında var kolonya sadece pek ilgi alaka yok buralarda zaten temizlik konusunda vasat idiler genel olarak. Yok siperlik takmadım ben maske sadece. Ama dediğim gibi pek mesafe kuralına da uyamıyorum alışkanlık gereği
Aynen öyle olacaaakk
Sağ olasın canım elimizden geleni yapıyoruz bakalımbu arada aynen kimse kıymet biliyor o yüzden kendin kıymet vereceksin kendine bu dünyada
İnşallah şekercigim,çok sağolBunada şükür şekercim,atlatacaksın bunuda
İnşallah şekercigim,çok sağol
Fasulye olarak gelebilirsinben de gelim mi
Senin kizi etiketleyecektim geçen bulamadim nick mı değişti :)ben de gelim mi
Senin kizi etiketleyecektim geçen bulamadim nick mı değişti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?