Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 4.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    407
  • Anket Kapalı .
Nasıl geçti öğretmenim ders :))
Nasıl geçsin valla maskeyi takın çocuklar, birbirimizden eşya almıyoruz çocuklar, teneffüste eskisi gibi oynamıyoruz çocuklar, koridordaki dezenfektanı kullanın çocuklar, elinizi ağzınıza sokmayın burnunuza değmeyin çocuklar
E bi de 1.sınıf öğretmeni olarak öyle temas etmeden bir şey öğretmeme imkan yok kalemi yanlış tutan, satır başını bilemeyen, çizgileri takip edeceğini anlamayan çocuklar var(bi de çok Suriyeli öğrenci var bende Türkçe bilmiyorlar) mecburen temas oluyor valla yalan yok öğretmenliğin doğasına ters yani temassızlık

Biz Türklere ters zaten biri uzulse dokunuruz sevinse sariliriz hele mesleği sevip çocuğa dokunmamak mümkün değil

Biz Türklere ters zaten biri uzulse dokunuruz sevinse sariliriz hele mesleği sevip çocuğa dokunmamak mümkün değil ❤
Sabah biri annesinden ayrılmak istemedi gözleri doldu mesela e direk başını okşadım ne oldu falan diye refleks olmuş artık hani sonra aklıma geliyor virüs
Zor ya harflere geçince benim tek tek ellerini tutmam gerek mesafe falan yalan olur yani

Bizim sınıfta okullar kapanmadan önceki son hafta herkeste kolonya vardı çocuklar hirbirne kolonya tutuyordu hep kendileri surekli çantalarında bulundursa ne güzel olur siperlik varmiydi ogretmenim sizde de merak ettim

Şimdiden çok geçmişler olsun,nakil gibi durumlar varmı şimdilik.
Bizide habersiz bırakma olurmu ne kadar kalacaksın hastanede
Bende iyiyim sağol,
Sağol şekercigim Sadece taslar alınacak inşallah,böbrek alinmayacak simdilik

Çocuklarına örnek olma açısından ve şu dönemde hep evdeler bir kutlama olur:)Yap bir pasta
Elbet birgün kıymeti olur
artık çok geç zaten.
Yaptım gitti
Yap benim gibi fırının içine sakla
fırında erir kız
Ya sorun o değilAdam cantanemin doğum gününü kutlamıyor
İkizler burcunun kaderi odun kocalar
dogum günün kutlu olsun demek çok mu zor? Erkek milleti niye böyle anlamıyorum laf sokunca top kekin üstüne mum dikmiş getirmiş, git başımdan dedim
Kadir kıymet bilmiyorlar komşu.
Yinede yaptım bişeyler bakalım

Çocukların mutlu olacak ve örnek olacaksın
Boşver o düşünsün

Allah kolaylık versin canım. Çok zor. Sizin ve sağlık çalışanlarının hakkı ödenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…