Yarın hastaneye giriş yapacakBu günmü ameliyat oluyor.
Yok sayılmıyor.O başka bu başka:)Dur sayalım @Canfeb @yasminsay @deynepnaz @Nana @Emira SY @LezzetliCipetpet @Blue_Perii @Elalis elalisin kızıMinik Duduklu Tencere Nevreste pınar sayilmiyor demi
Nasıl geçti öğretmenim ders :))C A N O komşu ben olayı kaçırmışım ama doğum günü kutlama şeysinde içinden geleni yap hak etmediğini düşünüyorsan kendini yorma tabiki ama özel günlerde her zaman olan günler değil malum sen en doğrusuna karar verirsin
Tamam daha vardır da aklıma gelenler :)) birde tontriko vardı benim isim anamYok sayılmıyor.O başka bu başka:)
Tamam daha vardır da aklıma gelenler :)) birde tontriko vardı benim isim anamYok sayılmıyor.O başka bu başka:)
Atlamışım canımYarın diye yazmış canım öyle okudum
Allah şifa versin sağ salim atlatıp aramıza dönsünYarın hastaneye giriş yapacak
Nasıl geçsin valla maskeyi takın çocuklar, birbirimizden eşya almıyoruz çocuklar, teneffüste eskisi gibi oynamıyoruz çocuklar, koridordaki dezenfektanı kullanın çocuklar, elinizi ağzınıza sokmayın burnunuza değmeyin çocuklarNasıl geçti öğretmenim ders :))
Biz Türklere ters zaten biri uzulse dokunuruz sevinse sariliriz hele mesleği sevip çocuğa dokunmamak mümkün değilNasıl geçsin valla maskeyi takın çocuklar, birbirimizden eşya almıyoruz çocuklar, teneffüste eskisi gibi oynamıyoruz çocuklar, koridordaki dezenfektanı kullanın çocuklar, elinizi ağzınıza sokmayın burnunuza değmeyin çocuklar
E bi de 1.sınıf öğretmeni olarak öyle temas etmeden bir şey öğretmeme imkan yok kalemi yanlış tutan, satır başını bilemeyen, çizgileri takip edeceğini anlamayan çocuklar var(bi de çok Suriyeli öğrenci var bende Türkçe bilmiyorlar) mecburen temas oluyor valla yalan yok öğretmenliğin doğasına ters yani temassızlık
Sabah biri annesinden ayrılmak istemedi gözleri doldu mesela e direk başını okşadım ne oldu falan diye refleks olmuş artık hani sonra aklıma geliyor virüsBiz Türklere ters zaten biri uzulse dokunuruz sevinse sariliriz hele mesleği sevip çocuğa dokunmamak mümkün değil ❤
Bizim sınıfta okullar kapanmadan önceki son hafta herkeste kolonya vardı çocuklar hirbirne kolonya tutuyordu hep kendileri surekli çantalarında bulundursa ne güzel olur siperlik varmiydi ogretmenim sizde de merak ettimSabah biri annesinden ayrılmak istemedi gözleri doldu mesela e direk başını okşadım ne oldu falan diye refleks olmuş artık hani sonra aklıma geliyor virüs
Zor ya harflere geçince benim tek tek ellerini tutmam gerek mesafe falan yalan olur yani
Sağol şekercigimŞimdiden çok geçmişler olsun,nakil gibi durumlar varmı şimdilik.
Bizide habersiz bırakma olurmu ne kadar kalacaksın hastanede
Bende iyiyim sağol,
Sagolasin minikHadi yaçok geçmiş olsun habersiz bırakma bizi
İşte aktif olması lazım garantisiz iş yapmam benTamam daha vardır da aklıma gelenler :)) birde tontriko vardı benim isim anam
Canım benim ya,çok sağolJenna16 dualarımız seninle bizi habersiz bırakma Allah yardımcın olsun şifa versin çabucak iyileş basarili geçsin ameliyat inşallah seviyoruz seni jennamızz bunun da üstesinden gelirsin sen
Teşekkür ederim canım,çok sağol
artık çok geç zaten.Çocuklarına örnek olma açısından ve şu dönemde hep evdeler bir kutlama olur:)Yap bir pasta
Elbet birgün kıymeti olur
fırında erir kızYap benim gibi fırının içine sakla
dogum günün kutlu olsun demek çok mu zor? Erkek milleti niye böyle anlamıyorumYa sorun o değilAdam cantanemin doğum gününü kutlamıyor
İkizler burcunun kaderi odun kocalar
Kadir kıymet bilmiyorlar komşu.C A N O komşu ben olayı kaçırmışım ama doğum günü kutlama şeysinde içinden geleni yap hak etmediğini düşünüyorsan kendini yorma tabiki ama özel günlerde her zaman olan günler değil malum sen en doğrusuna karar verirsin
Çocukların mutlu olacak ve örnek olacaksınartık çok geç zaten.
Yaptım gitti
fırında erir kız
dogum günün kutlu olsun demek çok mu zor? Erkek milleti niye böyle anlamıyorumlaf sokunca top kekin üstüne mum dikmiş getirmiş, git başımdan dedim
Kadir kıymet bilmiyorlar komşu.
Yinede yaptım bişeyler bakalım
Allah kolaylık versin canım. Çok zor. Sizin ve sağlık çalışanlarının hakkı ödenmezNasıl geçsin valla maskeyi takın çocuklar, birbirimizden eşya almıyoruz çocuklar, teneffüste eskisi gibi oynamıyoruz çocuklar, koridordaki dezenfektanı kullanın çocuklar, elinizi ağzınıza sokmayın burnunuza değmeyin çocuklar
E bi de 1.sınıf öğretmeni olarak öyle temas etmeden bir şey öğretmeme imkan yok kalemi yanlış tutan, satır başını bilemeyen, çizgileri takip edeceğini anlamayan çocuklar var(bi de çok Suriyeli öğrenci var bende Türkçe bilmiyorlar) mecburen temas oluyor valla yalan yok öğretmenliğin doğasına ters yani temassızlık
Öyle canımÇocukların mutlu olacak ve örnek olacaksın
Boşver o düşünsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?