- 29 Ekim 2012
- 22.784
- 58.035
- 798
- 36
Nerde bakmadım link atınHAbibte buyur gülo gazoz icen emoji var mi bakmadım onuda sen bul
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerde bakmadım link atınHAbibte buyur gülo gazoz icen emoji var mi bakmadım onuda sen bul
Ne yapalım yardım ediyoruz kadınaOda senden n Çekmedi ki
Beni de yecanım diyen dillerini yerim aşkom
Yolda kalmışların dostuNe yapalım yardım ediyoruz kadına
Sağol canımAllah kabul etsin kolay gelsin
Ben linki attim saniyordumNerde bakmadım link atın
Geldim ciceemNerde kaldı ya
Napiosun canımGeldim ciceem
Napim pazar günü uğraşı. Kahvaltiya disardaydik sonra ev isleri falan. Birazda tembellik yapmaya niyetim var. Sen nasilsin cnmNapiosun canım
hee valla :)Nerde o eski aşk sözcükleri geldigimiz zamana bak be Elalis
seni yerim üstüne zencefilli gagoz içerim bebişimsuBeni de ye
Bende İstanbul’dan İzmir’e doğru gidiyorum cnm nolsun cok şükür bizde iyiyiz Kaynanam demeli dünya telaşıNapim pazar günü uğraşı. Kahvaltiya disardaydik sonra ev isleri falan. Birazda tembellik yapmaya niyetim var. Sen nasilsin cnm
Uuuu buralar alacakseni yerim üstüne zencefilli gagoz içerim bebişimsu
Hayırlı yolculuklar canım. Dikkat edin kendinize ☺Bende İstanbul’dan İzmir’e doğru gidiyorum cnm nolsun cok şükür bizde iyiyiz ☺☺ Kaynanam demeli dünya telaşı
Sağol canımOo kolay gelsin sana bende yapıcam ya bakalım
Aboowwwww aşka bakhee valla :)
söylemesi ayıp beyim bana sebebi hayatım der
ellerine emeğine sağlık afiyet olsun şekerimAşure yapıyorum Taze fasulye,pilav,salata
ellerine emeğine sağlık afiyet olsunNe etli güveç yanında makarna yapicam pilav var dünden yemezlerse diye makarna
yok bizimki tartışırken söylerim bence küfür etmek istediği yerlerde bebeğim kelimesini bip gibi kullanıyor gibi geliyorBenim eşimde samimi arkadaşlarına bebeğim beni özledinmi der
Siz eskiler aşkı dolu dolu yasamissiniz beNerde o eski aşk sözcükleri geldigimiz zamana bak be Elalis
isimleri sadece kavgada kullanırızAboowwwww aşka bak
Biz hep isimle sesleniriz sonuna MMM yada ımm eklerizisimleri sadece kavgada kullanırız
Sağol canımellerine emeğine sağlık afiyet olsun şekerim ❤
ellerine emeğine sağlık afiyet olsun
yok bizimki tartışırken söylerim bence küfür etmek istediği yerlerde bebeğim kelimesini bip gibi kullanıyor gibi geliyor
Siz eskiler aşkı dolu dolu yasamissiniz be