Tamam canım:)nevooşşşş
kazen abi gelince benim rozeti de hatırlatsana sana zahmet
Hihhh kusuyooooomBen kendim buldum sende kendin bul
Ben misafir gelecek diye sarmaya yöneldim o yüzden makarna geri planda kaldıValla ben olsam bende bakmam diğeri oldumu akan sular durur be minik
Ağlarım amaOhhh ne güzel olmuş
Ben makarna salatasını çok severim favorimdirBen misafir gelecek diye sarmaya yöneldim o yüzden makarna geri planda kaldı Eki Görüntüle 2697155
Hihhh kusuyooooom
Kusma dur bende kusarimHihhh kusuyooooom
Bugün menumde sarma olcak evet kesiiiinBen misafir gelecek diye sarmaya yöneldim o yüzden makarna geri planda kaldı Eki Görüntüle 2697155
BendeBen makarna salatadını çok severim favorimdir
Amaaan noktayida siz koyun ne oldu yaniKusma dur bende kusarim
Benimkiler dolma olarak seviyor önce soganjnk salcasini kavurup biraz pirinçleri su ekliyorim dolu dolu daha çok seviyorlar benim de işime geliyor şahsenBugün menumde sarma olcak evet kesiiiinellerine saglikyaaaa
O konuda son sayfalara habibte yazmış nasıl bilmez
Ben getiremiyorum
canım diyen dillerini yerim aşkomTamam canım:)
bide beybi çıktı başımızaBendeeşim diyor bu nerden çıktı çok canım çekti beybi dedim
FenaaaaaaaBenimkiler dolma olarak seviyor önce soganjnk salcasini kavurup biraz pirinçleri su ekliyorim dolu dolu daha çok seviyorlar benim de işime geliyor şahsen
Vala söyledim ben nasıl olduğunu demek oda benim gibi biraz sonradan çakıyorO konuda son sayfalara habibte yazmış nasıl bilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?