- 8 Nisan 2017
- 56.971
- 300.345
- 698
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bide aşkilop varBende aşkoş u duyduktan sonra soğudum
Yok yok şaka sensiz burada kalamam bende giderimYok sadexe sormuştum demek gitmemi istiyorsun
Metan gazı oda bizde yokNe gazı
Bende bebelere aşko diyorum. Hep burdaki bacılar doladı ağzımaBende aşkoş u duyduktan sonra soğudum
Aşk olsun aşko ablamama aşktan soğutursunuz insanı böyle
Bende gitmeyecektim zatenYok yok şaka sensiz burada kalamam bende giderim
Yok canım biliyorumBenimde başka resim eklediğim yer var.Ama orası eğlence kk çok başkaBuranın yerini tutmaz ki orası. Nevroş lütfen onlara inanma
Ben minik meleğim diyorum hep kızıma sonra da alttan alttan eşime bakıyorumBende bebelere aşko diyorum. Hep burdaki bacılar doladı ağzıma
Bnde haydi kızlar sahneye diye okudumHaydi kizlar oy vermeye
Aynen öyle canımYok canım biliyorumBenimde başka resim eklediğim yer var.Ama orası eğlence kk çok başka
Böyle sohbet başka yerde yok valla bir fotoğraf düzeltecek oldum mailler msjlar 4 günde düzeldiYok canım biliyorumBenimde başka resim eklediğim yer var.Ama orası eğlence kk çok başka
Benim kendi sitem var yaoda aklıma gelirseAynen öyle canım
Sen nereye ekliyorsun peki
Bakyaaa vurmasaydin yüzüme yuzumeBlue_Peri aynı oydayiz sanıyordum sen daha alttaymissin (makarnası ile kibirlenen smile)
çoookkkkkkkkAşk olsun aşko ablam
Şimdi için sıcacık oldu değil mi
Beni neden saymadınBöyle sohbet başka yerde yok valla bir fotoğraf düzeltecek oldum mailler msjlar 4 günde düzeldi
Nevreste gibi nerdeeeeee
Eşim solumadan bir torbaya koyup getiriyor o da kaçıyor azıcık tabiMetan gazı oda bizde yok
Akşam.verdik sabah akşammi veriyordukHaydi kizlar oy vermeye