Tariflerine bakınca tanırsın, tanıdık gelebilir
Evet oyle yaptim bende sonundaTariflerine bakınca tanırsın, tanıdık gelebilir
Hiç oy almadın deseydinÖzlem Esra iletişime geçtim. Tarifimi umarım herkes begeniyordur diyor
Deseydin konu actiginda beğenenler dışında henuz oylamada beğenen olmadıÖzlem Esra iletişime geçtim. Tarifimi umarım herkes begeniyordur diyor
Fazla kopya vermiyorumDeseydin konu actiginda beğenenler dışında henuz oylamada beğenen olmadıkudursun evde
Ben olsam evde deli dana gibi dolaniyordumFazla kopya vermiyorum
Bende yarın yazarım hatta 2. üyelik almışsın diskalifiye oldun falan mı desekFazla kopya vermiyorum
Ayyy yazık yaaaaBende yarın yazarım hatta 2. üyelik almışsın diskalifiye oldun falan mı desek
Teşekkür ederim canımcımHamburger ve çıtır tavuk parçalarından yana kullandım oylarımı
bol şans
Cok teşekkürlerHamburger ve çıtır tavuk parçalarından yana kullandım oylarımı
bol şans
Kızın yüreğine inerBende yarın yazarım hatta 2. üyelik almışsın diskalifiye oldun falan mı desek
Sonra kazen diycek yemek yarışmasında bir üye kalp krizi geçirmiş tövbe bismillahhhhKızın yüreğine iner
Teşekkür ederim canımcım
Cok teşekkürler
Aman Allah korusunSonra kazen diycek yemek yarışmasında bir üye kalp krizi geçirmiş tövbe bismillahhhh
Allah korusunSonra kazen diycek yemek yarışmasında bir üye kalp krizi geçirmiş tövbe bismillahhhh
Tuttumya işte hala burdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?