- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Bwnim profilde linki var benişim ama abla kolayını biliyordur belkiÇok tatlılar yaaaa banada söyleyin yada siz cocukmusunuz oynuyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bwnim profilde linki var benişim ama abla kolayını biliyordur belkiÇok tatlılar yaaaa banada söyleyin yada siz cocukmusunuz oynuyorsunuz
Hazır elin degmisken sunumuda sen yapO zaman cam önüne alalım biraz renkli bir çekim yapalım:)Şöyle kırmızlar,yeşiller olsun:)Beyaz tabak candır
Ben şuan yapabilsem dua edecem Sen beni beğenmiyon muO zaman cam önüne alalım biraz renkli bir çekim yapalım:)Şöyle kırmızlar,yeşiller olsun:)Beyaz tabak candır
Aha haa demi ama ya malzeme benden sunum ondan olsunHazır elin degmisken sunumuda sen yap
PopişBu neee
Zahmet etme onuda ben alimAha haa demi ama ya malzeme benden sunum ondan olsun
Ama ben bunu herkese söylüyorum sana denk gelmemiş:)Özelden neler konuşuyoruz bilsen:)Hazır elin degmisken sunumuda sen yap
Sunumda renk ,çekim ve ışık önemli:)Aha haa demi ama ya malzeme benden sunum ondan olsun
Aha haa asko ya o iş bendeSunumda renk ,çekim ve ışık önemli:)
Beğenmezsem söylerim ona göreAha haa asko ya o iş bende
Anladıysam Arap olimBurada üzerine gelip resmin konumunu kopyala , bağlantı adresini kopyala yada resmi kopyala öyle yazar sonra gelip buraya ekle
Eki Görüntüle 2696202
Daha çok beğenmiyorum ama beğeneceğim o ışık varBen şuan yapabilsem dua edecem Sen beni beğenmiyon mu
Gidip tarifimi sevesim geldiDaha çok beğenmiyorum ama beğeneceğim o ışık var
Anladıysam Arap olim
Hayırlı gecelerHaydin gidek yatak yuhum gelir aklım burda kalmasın saat 4 de herife kahvaltı hazırlayıp işe kaldiracam namaz falan derken 5.30 olur
Hayırlı geceler evva buralarda sakin ağzından bişey kaçırmaHayırlı geceler
Söyle bacı başta sana atacam sonra konu alcamBeğenmezsem söylerim ona göre
İi geceler cnm allah rahatlık versinHaydin gidek yatak yuhum gelir aklım burda kalmasın saat 4 de herife kahvaltı hazırlayıp işe kaldiracam namaz falan derken 5.30 olur