yaa o minnoş varya o minnoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşNolsun tepemde "kıymızıııı yeeeeed, pende(pembe) piiiik....." diye kafamı ütüleyen minnoşla takılıyoz
Yok labnelere katılmıyorum cicim, sen napıyosun ?
Onlar gececi şekerimyaa o minnoş varya o minnoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
tam ısırmalık maşallahhhhhhhhhhhh
buralar terk edilmiş zatenkimse yok öyle bakıyorum lilim
yok lilim 2 aydır katılmıyorum bebe mevzusundan dolayı.. inşallah birgün aşerip katılmak nasip olurOnlar gececi şekerimsen katılmıyo musun yarışmaya?
Kim demiş ben buralardayımyaa o minnoş varya o minnoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
tam ısırmalık maşallahhhhhhhhhhhh
buralar terk edilmiş zatenkimse yok öyle bakıyorum lilim
minnoşummm nasılsın
ablaaaaa denk gelmiyoruz özledimKim demiş ben buralardayım
Önümüzdeki ay katılırsın belkiOnlar gececi şekerimsen katılmıyo musun yarışmaya?
İyiyim boncuğum sen nasılsınminnoşummm nasılsın
ablaaaaa denk gelmiyoruz özledim
İnnnnşallah yavrukuşumyok lilim 2 aydır katılmıyorum bebe mevzusundan dolayı.. inşallah birgün aşerip katılmak nasip olur
Aynen canımminnoşummm nasılsın
ablaaaaa denk gelmiyoruz özledim
Sıra bizdeyse neden olmasın ablacım zaten labne sıramızı aldıÖnümüzdeki ay katılırsın belki
iyiyim kuzum vakit geçirmeye çalışıyorumİyiyim boncuğum sen nasılsın
önce muayne olcam ekim ortası gibi İst. gidecem lilimİnnnnşallah yavrukuşum ❤ekimin başında mı sırada ki işlem.
aaa evet sanırım bu eba sayesinde kimse giremiyorAynen canımÇocukların dersler başladı:)Arada telefonuma el koyuyorlar:)
Bir köşede oturuyorum:) Nasılsın keyifler iyi mi
Herşeyin en iyisi en hayırlısı olsun senin içiniyiyim kuzum vakit geçirmeye çalışıyorum
esnek uygulamaya geçecez bizde
önce muayne olcam ekim ortası gibi İst. gidecem lilim
aaa evet sanırım bu eba sayesinde kimse giremiyor
Bu ay sıra sizde yani bir değişiklik olmazsa yaparız inşaallahSıra bizdeyse neden olmasın ablacım zaten labne sıramızı aldı
hepimiz için inş minnnoşumHerşeyin en iyisi en hayırlısı olsun senin için
Evet eba bizi uğraştırıyor.Evde plan yaptık ona uymaya çalışıyoruz,iyiyim kuzum vakit geçirmeye çalışıyorum
esnek uygulamaya geçecez bizde
önce muayne olcam ekim ortası gibi İst. gidecem lilim
aaa evet sanırım bu eba sayesinde kimse giremiyor
allah kolaylık versin ablacımEvet eba bizi uğraştırıyor.Evde plan yaptık ona uymaya çalışıyoruz,
TatlımsıBu ay sıra sizde yani bir değişiklik olmazsa yaparız inşaallah
Tatlı hariç istediğiniz bir şey var mı
Sağol canımallah kolaylık versin ablacım
Tatlıdan bıktıkTatlımsı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?