Tatlı Tarifi Pratik Tarifler Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    410
  • Anket Kapalı .
Daha önce de düşürdün mü taş doğal yollarla düşse keşke kendiliğinden belki taşı alırlar böbrek eski haline döner nasıl olacak şimdi süreç ne dedi doktor
Böbrekte şişme ve genişleme olduğu için alınması muhtemel dedi,kırılması zor sanırım. Uzmanlık alanı üroloji bu durumun diye oraya gideceğim

Adam geçmiş tahlilleri,MR ları görünce şoka girdi Bir de çok metanetli oldugum icin tebrik etti
Demek ki sen çok güçlü bir kadınsın bunu da atlatacaksın inşallah

Böbrekte şişme ve genişleme olduğu için alınması muhtemel dedi,kırılması zor sanırım. Uzmanlık alanı üroloji bu durumun diye oraya gideceğim
Inşallah iyi olacaksın Alah in izniyle geçmişte ne atlattın bilmiyorum ama demek ki güçlü bir kadınsın dualarımız seninle

taşmı düşürüyormuşsun jennam ?

Inşallah iyi olacaksın Alah in izniyle geçmişte ne atlattın bilmiyorum ama demek ki güçlü bir kadınsın dualarımız seninle
Teşekkür ederim,geçmişte direkten döndüm bunlar onun yanında o kadar zor gibi gelmedi gözüme

Taş var,düşmeye çalışırken çıkışı kapatmış Acayip benim her hastalığım ya
Tıkanmasıda zorluyor:)Benim safra taşı kanala düşmüştü çok zor olmuştu :)1 yıl ne çekmiştim

Taş var,düşmeye çalışırken çıkışı kapatmış Acayip benim her hastalığım ya
bende düşürdüm düz duvara tırmanıyordum
en iyi çözüm bira diyim ben sana
kapatsada açar iç bak

Hayatımda alkol kullanmadım ki,anca Habibte gazozu
çünkü bnde sorun yaşadım hatta lazerle kırma ihtimalleri vardı ve bira içip durmadan merdiven inip çıkıyordum
mesela aparmanda yarım saat merdiven inip çıkıyordum
komşular gülüyordu
ama düştümü
misler gibi düştü

Tıkanmasıda zorluyor:)Benim safra taşı kanala düşmüştü çok zor olmuştu :)1 yıl ne çekmiştim
Benim safra alındı,bağırsaklar apandist patlayınca parçalanmış,kesildi biçildi. Apandist zaten alındı. Böbrek fazlalık herhalde,biri gidici gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…