Geçmiş olsun canım yaBobreklerimde taş var,biri girişi tikamis,böbrek balon gibiymis ,alınması gerekebilir dedi. Üstüne kadınsal bir şey daha varmis
İnşaallah en hafif şekilde atlatırsın:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım yaBobreklerimde taş var,biri girişi tikamis,böbrek balon gibiymis ,alınması gerekebilir dedi. Üstüne kadınsal bir şey daha varmis
Çıkmasaydı daha mi iyiydi bilmemJenna16 çıktı mı sonuçlar nasılsın
Sağol canım, inşallahGeçmiş olsun canım ya
İnşaallah en hafif şekilde atlatırsın:)
Geçmiş olsun, inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşursun.Bobreklerimde taş var,biri girişi tikamis,böbrek balon gibiymis ,alınması gerekebilir dedi. Üstüne kadınsal bir şey daha varmis
Hatırlıyonmu her konuya yorum yapardık birlikte sonra sen gelip dedinki bana sende her yerde varsın halbuki benden önce sen hep ordaydınBeni gorduysen sende Ordasındır demektir
Hatıra olunca kullanmıyorum ki Süs diye duruyor işte
Bel ağrının sebebi bobrek taşıymıs o zaman. Çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. Dualarimiz seninleBobreklerimde taş var,biri girişi tikamis,böbrek balon gibiymis ,alınması gerekebilir dedi. Üstüne kadınsal bir şey daha varmis
Kuzum benim geçmiş olsun inşallah Rabbim şifa versin biran önce atlatBobreklerimde taş var,biri girişi tikamis,böbrek balon gibiymis ,alınması gerekebilir dedi. Üstüne kadınsal bir şey daha varmis
Amin,cok tesekkur ederimGeçmiş olsun, inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşursun.
Çok geçmiş olsunBobreklerimde taş var,biri girişi tikamis,böbrek balon gibiymis ,alınması gerekebilir dedi. Üstüne kadınsal bir şey daha varmis
Amin canım, Allah beterinden korusunKuzum benim☹ geçmiş olsun inşallah Rabbim şifa versin biran önce atlat
Sağolasın, geçecek inşallahÇok geçmiş olsun
Amin balım benim aminAmin canım, Allah beterinden korusun
Üzerini süsleyecek misin?Günaydın pastam sabaha kadar donmus konumu bir iki saate acicam cok mutluyum
Amin balım benim amin
Daha önce de düşürdün mü taş doğal yollarla düşse keşke kendiliğinden belki taşı alırlar böbrek eski haline döner nasıl olacak şimdi süreç ne dedi doktorBobreklerimde taş var,biri girişi tikamis,böbrek balon gibiymis ,alınması gerekebilir dedi. Üstüne kadınsal bir şey daha varmis
Neler yaşadın kolay mıAdam geçmiş tahlilleri,MR ları görünce şoka girdi Bir de çok metanetli oldugum icin tebrik etti