Tatlı Tarifi Pratik Tarifler Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    410
  • Anket Kapalı .
Tabiki haksızlık ozaman bizde orda burda yarışmadan bahsedip oy toplayalım ne anlamı kalır yarışmanın
Aynen canım ben ondan kişilerin takıldığı gruplarda yarışmadan bahsetmelerinden hoşlanmıyorum:)

Tabiki haksızlık ozaman bizde orda burda yarışmadan bahsedip oy toplayalım ne anlamı kalır yarışmanın
Takimdakilerin hic biri yarismaya katildigimi bilmez takimda hic bahsetmiyorum haksizlik olmasin diye ama kk küçük oldugu icin bazen konumu ister istemez görüyorlar

Takimdakilerin hic biri yarismaya katildigimi bilmez takimda hic bahsetmiyorum haksizlik olmasin diye ama kk küçük oldugu icin bazen konumu ister istemez görüyorlar
Okadar olur canım sonuçta konumuzu açtığımızda arkadaşlar bi girip bakıyorlar

olacak o kadar ama sonuçta herkese birde oy için bildirim gidiyor

ben anlamam toplayacam kolu komşu eş dost akraba.. erkek kadın farketmeden herkesi üye yapacam
sonra kazen abi beni şut ve gol
baloncuk nerde diye soran olursa iyi bilirdik rahmetliyi dersiniz
Yok arkadaş hala burada istiyorsa gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…