Onlarda çok yoktu canım bıraksa 1.olurdu.4-5 taneydiAma bir tane bile olsa haksızlık:)Abla ilk bende baya oy aldığını gördüm ama demmeki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlarda çok yoktu canım bıraksa 1.olurdu.4-5 taneydiAma bir tane bile olsa haksızlık:)Abla ilk bende baya oy aldığını gördüm ama demmeki
Benim gibi yagsiz yaparsan yiyebilirsin
ben üstüne yağ döktürmüyorum sevmiyorumBenim gibi yagsiz yaparsan yiyebilirsin
Tabiki haksızlık ozaman bizde orda burda yarışmadan bahsedip oy toplayalım ne anlamı kalır yarışmanınOnlarda çok yoktu canım bıraksa 1.olurdu.4-5 taneydiAma bir tane bile olsa haksızlık:)
Aynen canım ben ondan kişilerin takıldığı gruplarda yarışmadan bahsetmelerinden hoşlanmıyorum:)Tabiki haksızlık ozaman bizde orda burda yarışmadan bahsedip oy toplayalım ne anlamı kalır yarışmanın
Haklısın abla sonuna kadar herkes hak ettiği için alsınAynen canım ben ondan kişilerin takıldığı gruplarda yarışmadan bahsetmelerinden hoşlanmıyorum:)
Takimdakilerin hic biri yarismaya katildigimi bilmez takimda hic bahsetmiyorum haksizlik olmasin diye ama kk küçük oldugu icin bazen konumu ister istemez görüyorlarTabiki haksızlık ozaman bizde orda burda yarışmadan bahsedip oy toplayalım ne anlamı kalır yarışmanın
Değilmi amakız ne gerek var böyle şeylere... istediği labne kutusu olsun
yaptırır gönderirdik
Okadar olur canım sonuçta konumuzu açtığımızda arkadaşlar bi girip bakıyorlarTakimdakilerin hic biri yarismaya katildigimi bilmez takimda hic bahsetmiyorum haksizlik olmasin diye ama kk küçük oldugu icin bazen konumu ister istemez görüyorlar
olacak o kadar ama sonuçta herkese birde oy için bildirim gidiyorTakimdakilerin hic biri yarismaya katildigimi bilmez takimda hic bahsetmiyorum haksizlik olmasin diye ama kk küçük oldugu icin bazen konumu ister istemez görüyorlar
Okadar olur canım sonuçta konumuzu açtığımızda arkadaşlar bi girip bakıyorlar
Öyle tabiki bildirimlerle mecbur görüyorlarolacak o kadar ama sonuçta herkese birde oy için bildirim gidiyor
İstemeyenler söylesinSeni burada istemiyorlar mı yoksa
Fransız kaldım
normal çünkü yoktun sen kv gezdiriyordunFransız kaldım
Yalan onlara mı inanıyorsunNevreste nevroş kankilik böyle mi olur
Yok arkadaş hala burada istiyorsa gelsinben anlamam toplayacam kolu komşu eş dost akraba.. erkek kadın farketmeden herkesi üye yapacam
sonra kazen abi beni şut ve gol
baloncuk nerde diye soran olursa iyi bilirdik rahmetliyi dersiniz