- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 598
- 38
Akşama misafirim var gelin daveti ona yaptımBence güzel olurAfiyet olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akşama misafirim var gelin daveti ona yaptımBence güzel olurAfiyet olsun
Ooo bu çok iyi olmuşÇok şükür iyiyim evdeyım kızımla vakit geçırıyorum
Maşaallah çok şanslılarAkşama misafirim var gelin daveti ona yaptım
Bak deliyim yaparımKonuyu aç o zaman
Parka bile götüremiyorum bahçe var arada çıkıp geliyoruz eve yukarda babaannesi var oraya gidiyoruz öle böle üç güm iş dört gün evdeyım salça sezonu açıldı yarın yapacağız inşallah ☺Ooo bu çok iyi olmuş
Bilmem o kadar tanımıyorum ama yapamazsın gibi geldiBak deliyim yaparım
Sağlık olsun canımParka bile götüremiyorum bahçe var arada çıkıp geliyoruz eve yukarda babaannesi var oraya gidiyoruz öle böle üç güm iş dört gün evdeyım salça sezonu açıldı yarın yapacağız inşallah ☺
Ya ablacim benim cok tesekkur ederim❤Yerimizi bil canım belki muhabbete gelirsin katılman şart değilBak @Jenna16 katılmıyor ama bizim demirbaşımız
İyisin inşaallah ,her şey yolundaYa ablacim benim cok tesekkur ederim❤
Allah'tan gazla çalişmiyorum yoksa şimdiye marketin yolunu tutmuştumBilmem o kadar tanımıyorum ama yapamazsın gibi geldi
Offff ya olmadı mıAllah'tan gazla çalişmiyorum yoksa şimdiye marketin yolunu tutmuştum
Sakin bunla katılma yarışmaya falan olsada yisekkk ellerine sağlık canım
Bilmem 3 ten sonra gelirim dedi.Neden kiz bisey demedi bana telefonu da acmadim zaten aradida
4. Labnede görüşürüzOffff ya olmadı mı
Eki Görüntüle 2689322
Cok şukur ablacim hsg cekildim tertemiz cıktı onumuzdeki ay transfer var bi aksilik cikmazsa ozamana kadar evi kendimi toparlamaya calisicamİyisin inşaallah ,her şey yolunda
Tşk ederim canım akşam hepinizin yerine yerimSakin bunla katılma yarışmaya falan olsada yisekkk ellerine sağlık canım
İns Allah herşey istediğin gibi sonuçlanır rabbim kucağını doldursun tez vakitteCok şukur ablacim hsg cekildim tertemiz cıktı onumuzdeki ay transfer var bi aksilik cikmazsa ozamana kadar evi kendimi toparlamaya calisicam
Çok şükür çok sevindim senin adına inşallah yakındır müjdeli haberCok şukur ablacim hsg cekildim tertemiz cıktı onumuzdeki ay transfer var bi aksilik cikmazsa ozamana kadar evi kendimi toparlamaya calisicam
Allah razi olsun insallah son olur 3. Denemem olucak rabbim duysun dualarimizİns Allah herşey istediğin gibi sonuçlanır rabbim kucağını doldursun tez vakitte