Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bacı bilmiyom ki sen gittin ben kendi halimdeydim hop bende gittimKendimden haberim yokki gizom senden nasıl olucak benim yüzümden mi şimdi sende geliyorsun
nevreste ablaya sen cok yaklaştın ona göre habibteNevreste sonucuna bağlı karantinaya alınman gerekmiyor mu? Yengende cıktı diye mi karantinadasın
Nereye gidiyorsunuz uzaklaşmayın yanıma gelinBacı bilmiyom ki sen gittin ben kendi halimdeydim hop bende gittim
Bilmiyorum canım sabah aradılar 22 sine kadar karantinadasınız dedilerNevreste sonucuna bağlı karantinaya alınman gerekmiyor mu? Yengende cıktı diye mi karantinadasın
Virüs bulaşmış olabilirnevreste ablaya sen cok yaklaştın ona göre habibte
Cidden yaaa uzaklaşmam lazımnevreste ablaya sen cok yaklaştın ona göre habibte
Koru bizi ya sürekli ban yiyoruz ama İnan benim sucum yoğğğ gizemgülün sucu neyNereye gidiyorsunuz uzaklaşmayın yanıma gelin
En emin ellerdesşn gel yamacımaKoru bizi ya sürekli ban yiyoruz ama İnan benim sucum yoğğğ gizemgülün sucu ney
Şimdi senin hızını kimse kesemez full yarışmalar olurBilmiyorum canım sabah aradılar 22 sine kadar karantinadasınız dediler
Aynen zaten yatıyorumŞimdi senin hızını kimse kesemez full yarışmalar olur
Lütfen cok yaklaşmaaVirüs bulaşmış olabilir
Ayağını denk alsın artık birileriEn emin ellerdesşn gel yamacıma
Ben kazanana kadar olsun daAynen zaten yatıyorum
Gazoz bile ikram ederim sanaAyağını denk alsın artık birileri
Neyy gazoz mu Nuri sen misin gııııGazoz bile ikram ederim sana
Ne zaman yanınd oldum kiSiz gidin sadece HAbibte yanımda kalsın